2777
2789
عنوان

درماپن A1w

649 بازدید | 21 پست

دوستان کسی درماپن A1w داره؟ از این مدل آبی ها،

اگه دارید خواهش میکنم این سوالمو جواب بدید،

وقتی دستگاه رو روشن میکنید سوزن ها خیلی کم حالت ورود و خروج دارن و سرجای خودشون میلرزن؟  یا اصلا لرزش ندارن و فقط حالت ورود و خروج دارن؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلزی باید باشه پلاستیکی اصل نیست 

درسته، من به یه پیج اعتماد کردم خریدم، درماپن فیک رو با قیمت اصل بهم انداخت :)  میخواستم ببینم کارکردشون چقدر باهم فرق داره ... 

درسته، من به یه پیج اعتماد کردم خریدم، درماپن فیک رو با قیمت اصل بهم انداخت :)  میخواستم ببینم ...

عزیزم اشکالی نداره دیگه خریدی نگران نباش خیلی تفاوت ندازه فقط امکان خراب شدنش بیشتر هست 

خدایا شکرت
عزیزم اشکالی نداره دیگه خریدی نگران نباش خیلی تفاوت ندازه فقط امکان خراب شدنش بیشتر هست 

امیدوارم همینطور باشه و بدتر آسیب نزنه به پوستم🥲💔 ممنونم از کمکت عزیزم

امیدوارم همینطور باشه و بدتر آسیب نزنه به پوستم🥲💔 ممنونم از کمکت عزیزم

نه آسیب نمیزنه نگران نباش درجه رو درست تنظیم کن مشکلی پیش نمیاد من با دستگاه فیک هم کار کردم 

خدایا شکرت
باشه عزیزم، نتیجه‌ی خاصی هم گرفتید با دستگاه فیک؟🥲

عزیزم کارکردش که یکی هست فرقی نداره که آخه فقط خرابیش بیشتره من کارم این بود با چند تا دستگاه کار کردم مهم موادت هست بیشتر 

خدایا شکرت
عزیزم کارکردش که یکی هست فرقی نداره که آخه فقط خرابیش بیشتره من کارم این بود با چند تا دستگاه کار کر ...

اینجوری بازم خوبه، آخه تو یه سایت خوندم دستگاهای فیک آسیب میزنن به پوست بخاطر همین نگران شدم، شاید بخاطر تبلیغ محصول خودشون اینجوری نوشته بودن، بهرحال اگه یه مدت کوتاه هم کار کنه ولی درست کار کنه راضیم🥲  یکم خیالمو راحت کردی ممنونم ازت عزیزم🤍🤍

اینجوری بازم خوبه، آخه تو یه سایت خوندم دستگاهای فیک آسیب میزنن به پوست بخاطر همین نگران شدم، شاید ب ...

نه نگران نباش فقط در کل باید وارد باشی پوستت رو زیاد زخم نکنی زاویه با پوستت نود درجه باشه و اینکه برای صورتت سعی کنی درجه کمتر ولی مدت زمان بیشتر استفاده کنی و مواد خوب 

خدایا شکرت