بزارید از اول بگم ده سال نازایی داشتم هر جا رفتم جواب نگرفتم تهران یزد اصفهان رفتم گفتن اقا نمیشهههه زورر نزن نامه میدیم که ناباروی داری بتونی برا فرزند گرفتن از بهزیستی اقدام کنی بالایی ده بار کاشت داشتم هر بار نگرفت هر بار ناامید تر شدم هر بار خودم با شوهرم بعد کاشت جنین و نگرفتش زار زدیم 😔
میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
ممنونم عزیزم دل همه شاد بشه ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا .💙🌸.
الهی آمین یا رب العالمین🌿🌱💙🌸
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
بعد دخترم که الان چهار سال و نیم من حلقه گذاشتم پریودی کلا دوبار در سال اونم سه روزه و قطره ای و رحم داغون باردار شدم 😔😭 بخدا ناشکری نمیکنم ولی موندم چطوری گرفته منی که اینجوریه شرایطم بعد خانواده همسرم کلا دوتا نوهه پسری دارن همه دخترن حالا این به کنار هیچ کدوم از جاری ها بهم محل نمیزارن هیچ کدوم تبریک نگفتن همه فحشم میدن میگن میخاستی چکار بکنی خاک تو سرت از بس همه بهم گفتن خسته شدم بخدا کارم شده گریه کردن امروز با خانواده شوهرم رفتم بیرون اصلا به رو من نیوردن بعد پشت سرم خودم حرفاشون میخورد به گوشم واااااتی سه تااااااا چه خبره 😔😭 بهم بگید چکار کنم فکرم رفته سقط کنم ولی از ناشکری بعدش میترسم
میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
بعد دخترم که الان چهار سال و نیم من حلقه گذاشتم پریودی کلا دوبار در سال اونم سه روزه و قطره ای و رحم ...
عزیزدلم
مردم حرف زیاد میزنن
بچه بیاری یه حرف میزنن، بچه نیاری هم یه حرف دیگه میزنن!
ان شاءالله خدا کوچولوهاتو برات نگه داره کیفشو ببری😍
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بعد دخترم که الان چهار سال و نیم من حلقه گذاشتم پریودی کلا دوبار در سال اونم سه روزه و قطره ای و رحم ...
سقط نکن ببین چندسال بچه دار نشدی نا امید بودی در اوج نا امیدی خدا بهت بچه داد،،،،الان داره تورو امتحان میکنه اون بالایی ،،بیخیال حرف مردم اصلا اهمییت نده