2777
2789
عنوان

بچه سومم ناخاسته باردار شدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم کیلینکی به اسم امام رضا یه جوررری شدم گفتم ناامید برنگردم امام رضا میدونم محاله کاشت نگرفته ولی خدا بخاد میشه ازمایش دادم بعد یک ساعت شوهرم رفت ازمایش گرفت یادمه با موتور بود اخه کل زندگیمون برا بچه فروخته بودیم وقتی اومد خونه با موتور خورده بود زمین پاهاش یکیش شکست ولی حس نداشت با پاش و شلوار پاره منو بغل میکرد میگفت بخداااا مثبت عزیزم مثبته🥺

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

اینجوری شد من بارداری اولم داشتم هر جا رفتم گفتک معجزه شده ما حرفی نداریم خدا خاسته بهت داده نه ماه کامل ۱۷۰۰امپول زدم حتی دور نافم زده بودم که فقط سقط نشه اصلا جنسیت نرفتم بپرسم از ترس راه رفتن هیجا نمی رفتم میترسیدم ولی برا سونو سلامت گفت جنیست نمیخایی بپرسی گفتم سالم باشه هر چی شد گفت پسره بعد نه ماه دوم اسفند پسرم به دنیا اومدچ

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

نشسته ام به در نگاه میکنم 🙌🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

دیگه هر دکتری رفتم بعد پسرم گفتن مثل قبل نمیخاد جلوگیری کنی چون الان شانسی باردار شدی محاله ممکنه خدا بازم بچه بهت بده زد بعد سه سال دخترم باردار شدم 😐 بازم گفتن خووووب دیگه شاید بدنت اوکی شد ما حرفموم پس میگیرم ولی با این حال من نه تخمک به اون صورت داشتم نه وضعیت رحمم خوب بود و نه پریودی درست درمونی داشتم ولی شد و دخترم به دنیا اومدم خودم گفتم سالم باشن دیگه نمیخام خدارو هزار مرتبه شد که بهم بچه داد ولی واقعا نمیخام و شروع کردم جلوگیری کردن 

میشه برای منم دعا کنی خدا بهم یه فرزند سالم و صالح بده 🤲🏻😓

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"