2777
2789

یه مستاجر دیگه داشتیم قبل از قرارداد مستاجری مامانم بهش گفت من به پول اجاره نیاز دارم شما شوهر نداری من با مطلقه بودن شما مشکلی ندارم اما مطمئنی میتونی اجاره بدی؟

خانمه کلی بهش برخورد و گفت معلومه که دارم و..

موقعی که اومد با یه ساک اومد هیچ وسیله خونه ای نداشت

مامانم تعجب کرد

بعد از یه مدت با مامانم صمیمی شد

مامانم تو فامیل به چند نفر سپرد که بیاین تحقیق کنید هیچی نداره و...

چند ماه طبقه پایین مامانم زندگی کرد فامیلا براش یخچال و گاز و ... خریدن

بعدش رفت شهرستان پیش خانوادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی مستاجر داشتیم زن و شوهره هر روزززز هم دیگه رو کتک میزدن.بیرونشون کردیم

یکی دیگه ام بود شوهره تریاک میکشید.

اول اولیه ۸ سال بود به زور بیرونشون کردیم .بعد این دوتا اومدن‌.دیگه خونه رو اجاره ندادیم الان ده ساله.

مستاجر رو باید سر سال بیرون کرد وگرنه صاحب خونه میشه بیرون کردنشون با خداست

....

یه مستاجر داشتیم با کلی وسیله اومد طبقه پایین

ماه اول اجاره نداد 

ماه دوم مامانم با کلی خجالت رفت باهاش حرف بزنه شروع کرد جیغ جیغ کردن یه گالن نفت گذاشت جلو در گفت یا بذارید اینجا رایگان بمونم یا خودم و خونه رو آتیش میزنم

مشاور املاک و پلیس تونستن مامانم رو نجات بدن

بله ی مستاجر عجیب داشتیم تو طبقمون والا معلوم نبود چه نسبتی باهم دارن اصلا کلا دوتا دختر با ی زن و مرد هر چهار نفر معتاد و مواد فروش 

از صبح خروس خون مردا دخترارو می‌گرفت به باد کتک فقط صدا عربده می‌پیچید تا لنگ ظهر 

یکی از دخترا که آنقدر مواد کشیده بود اصلا قیافش به شدت ترسناک بود 

والا باندی چیزی بودن پلیسا که اومدن بگیرنشون چنان دخترا از بین مردا فرار کردن که همه شاهدا میگفتن این جنه آدم نیست 

کلا آرامش مارو گرفته بودن 

یکی دیگه بود زنه تنها می‌گفت من آلمانیم😂😂 آلمانی خانوم برا اینکه اجاره نده شبونه جمع کرد فرار کرد کلا😂😂 

همسایمون کلا دقت نکرد رو مستاجر آوردن هر کی پول بهتری میداد اوکی میکرد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

عجیب اینه که وقتی یه کارگر با درامد کم .پول پیشش کمه میره دنبال خونه مسخرش میکنن ..چون خودشون شکم سیرن خبر ندارن ..بعضیا همین مقدارم با بدبختی جور کردن 

حال این روزامونه ..خونه پیدا نمیکنیم هیچکس رحم نداره ..

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
ی مستاجر داشتیم وقتی رفت خونه در به داغون بود هیچی از وسایلش رو به جز وسایلش شخصیش نبرد یه روز داشتی ...

چه قشنگ سرویسم به مشتریاش میداده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست