2777
2789

اونی که شما  گفتی واژینیسموس نیست !!! 

گرچه خیلی زشت بود صداشون ولی واژینیسموس یعنی ترس از نزدیکی ...شما میگی کارش تموم میشد میرفت سیگار میکشید .مشکل دیگه ای داشتن لابد !!

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

باور کنید قیافه دختره آنقدر ترسناک بود که وقتی پلیس اومد بگیرتش این میاد تو فرارش زنگ یکی از همسایه هارو میزنه می‌ره خونه اون 

زن همسایه وقتی اینو تو خونش میبینن با اون ریخت سکته کرد بیچاره بچشون هم شدت ترس لال شده بود 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ی مستاجر عجیب داشتیم تو طبقمون والا معلوم نبود چه نسبتی باهم دارن اصلا کلا دوتا دختر با ی زن و م ...

به هرکسی خونه اجاره ندید خواهشا با این مستاجرا امنیت جانی ندارید

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
به هرکسی خونه اجاره ندید خواهشا با این مستاجرا امنیت جانی ندارید

برای ما نبود گفتم که مستاجر همسایه بود تو طبقه ما 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه مستاجر دیگه داشتیم یه دوتا موتور همیشه توی حیاط بود  اما شوهره همیشه با یه موتور دیگه میرفت بیرون هیچوقت از این دوتا موتور استفاده نکرد

اما قفل در خراب میشد یا کلید جا میذاشتیم راحت برامون در رو باز میکرد 

همسایه ها در ماشین نمیتونستن باز کنن میومدن سراغش در عرض چندثانیه باز میکرد

ما همش از استعداد زیاد این آقا جلو زنش تعریف میکردیم

یه روز زنش با عصبانیت بهمون گفت این کثافت شغلش دزدیه ربطی به استعدادش نداره دست از سرم بردارید دلم خونه😬😬😬😬😅

مای صاحب خونه عجیب داشتیم خیلی ساکت بودیم بچه هم نداشتیم من بارداربودم ولی هروز تذکر میداد هوا کش&nb ...

قسمت اخرش خیلی خوب بود 😋🤣

حالا من مستاجر داشتم بعضی وسایل رو گذاشته بودم مثل پرده لوستر و ..روزی که رفتم خونه رو تحویل بگیرم دیدم چوب پرده طلایی ها رو کنده دیوارکوبها نیستن ...خلاصه برخی رو که انکار کردو دیوار کوبم گفت برای تعمیر یخچالم شوهر دوستم اومد بجای دستمزد دیوار کوبها رو خواست گفت چقدر قشنگن ..خلاصه معامله پایا پای کرده بودن۰😵‍💫

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
کرایه موقعش همون روز هست باید همون روز بدین دیگه.منت گزاشتن داره.؟؟؟

چقدر طرز فکرتون عجیبه اول ک توهین کردید ب مستاجرها 

این دوستمون اومد مثال زد بدونید همه مستاجرها مثل هم نیستن گیر دادید به یه چیز دیگه🤕

اون‌مستاجر بیچاره میاد خونه اجار میکنه خب سال ب سال آواره بشه وسایلهاش توی دومین سال نابود میشه وقتی آدم خوبی باشه کرایشو شر وقت بده چرا باید سر سال بیرونشون کرد 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چقدر طرز فکرتون عجیبه اول ک توهین کردید ب مستاجرها  این دوستمون اومد مثال زد بدونید همه مستاجر ...

خودت میگی مستاجر .اگر اینطوری بود باید قرار داد صد ساله بنویسن املاکی ها نه یک ساله.

کجای حرف من توهین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

....