2777
2789
عنوان

ماشین بازا بیاین کمک😂

435 بازدید | 39 پست

یکی از دوستام جدیدا رفته تو رابطه ماشین پسره خیلی باکلاسه میگفت نمیدونه چیه اسمش😂بعد رفته درو بازکنه بلد نبوده پسره از داخل باز کرد الان استرس داره دفعه بعد چیکار کنه

میگفت رو درش ی دکمه فشاری داشت، شما بلدید چجوری باز میشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خاصی نمی‌خواسته کنه دکمه رو فشار میده دستگیره رو می‌کشه دیگه 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

اسم ماشین چیه؟

بهش بگو حداقل با یکی وارد رابطه بشه که بلد باشه در ماشینشو باز کنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اسم ماشین چیه؟ بهش بگو حداقل با یکی وارد رابطه بشه که بلد باشه در ماشینشو باز کنه

سنگین بود 😂

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
وای از دست شما😂نمیدونه میگه از این باکلاسا دیگه عشقه دیگه

فعلابه پسره بگه ما رسم داریم در ماشینو مردامون برامون باز کنن

یجور احترام محسوب میشه🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بگه من همیشه باهام مثل ملکه رفتار میشده در برام باز و بسته میکردن فعلا با همین سری دوم هم پشت سر بزارع ببینم چی میشه 

بگو ی عکس هم از ماشینه بگیره 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است