2777
2789

حالم داره به هم ميخوره قدم ١٥٦ وزنم ٦٨ شايد به نظرتون زياد نباشه ولي عذاب ميكشم سينه ها و باسنمكوچيكه دست و پاهام لاغره كل بدنم فقط شكن و پهلوئه حالم به هم ميخوره همش ميخوام بخورم بخورم بخورم افسرده شدم انقد كه حرص خوردنو و نخوردنو كشيدم 

يه هفته س ميرم باشگاه تو آيينه باشگاه خودمو ميبينم دلم ميخواد گريه كنم تاحالا صدبار رژيم گرفتم همين قبل عيد ٥٨ كيلو بودم قبلشم تا ٥٥ رسيده بودم ولي باز خوردم خوردم خوردم چاق شدم اه دلم ميخواد بميرم بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جلو خودتو بگیری، ورزش کن برای شکم و پهلو

چیزی نیست که قابل درمان نباشه که

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

منم دائم در حال رژیمم

بعد زایمان ۱۲کیلو اضافه وزن دارم

اولش سخته بعد کم کم معده ات عادت میکنه. من با کالری شماری و پیاده روی خیلی خوب وزن کم کردم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

حلقه بزن تنها راهش حلقه زدنه

قاتل شکم و پهلو حلقس

خوش بحالت من ۹۰ کیلوام

البته من حاملم و ۷ ماهمه قبل بارداری ۷۵ بودم

قبل ازدواج ۵۰ 🤣🤣😍

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
منم دائم در حال رژیمم بعد زایمان ۱۲کیلو اضافه وزن دارم اولش سخته بعد کم کم معده ات عادت میکنه. من ...

من بادوتا بچه نميتونم برم پياده روي باشگاهم به زور ميرم كالري شماري هم بايد همه چيب سرجاش باشه من يه ترازو ديجيتال خريدم دو روزه دخترم گند زد توش