2777
2789

هرروز به خودکشی فکر میکنم!!دوسه ساله قارچ پوستی کل بدنمو گرفته و یکم از صورتم ولی کمرنگن صورتم بدنم زیاده منی که از همه زیباتر بودم اعتماد به نفسم صفر شده هرچی دکتر میرم بی فایده هست هرروز عذاب میکشم😭😭میترسم بچه دار بشم چه گناهی داره تو نوزادی اینطوری بشه یکمم به شوهرم منتقل کردم هرروز دارم جون میدم😔😔

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

اسی عزیزم ببخشید ولی خیای به کمک احتیاج دارم 

نی نی سایتیای عزیز 

حتی شده ۱۰۰ تا دونه صلوات کمک کنید تا ختم تموم بشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11233891/هر-کسی-دلسوزه-مهربونه-و-اهل-ذکر-هستش-بیاد-کمکم?postId=294176730

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه دار نشو 

صبر کن هم جسمی هم روحی حالت خوب بشه

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد