2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین هیچوقت بچه دار میشدین؟؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 48 پست

علتش چیه قشنگم؟

اگه بیماریت ب نی نی سرایت میکنه لطفا بچه دار نشو

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

دکتر و دارو چرا فایده نداشته؟ اهل کجایی؟ باید دکترت رو عوض کنی. ضمن این که قارچ اگر روی لباسات وسایل زندگیتون توی خونتون بمونه باز بهت منتقل میشه. پس برای اینم یه فکر بکن. اگر جای مرطوب هم هستین، برو یه جای خشک زندگی کن

واقعا چرا؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خاله لعنتیم داشت نمیدونستم لباسشو پوشیدم

واقعا خالت چقدر بی وجدان بودههه:((

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

قارچ درمان داره دکترتو عوض کن

اگه کرجی گیتا گرجی خوبه

تهران پرفسور شیدا شمس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
قارچ درمان داره دکترتو عوض کن اگه کرجی گیتا گرجی خوبه تهران پرفسور شیدا شمس

واقعا جواب میده این تهران حاضرم بیام ولی خوب بشم😭

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
واقعا جواب میده این تهران حاضرم بیام ولی خوب بشم😭

شیدا شمس خیییلی خیلی با تجربه اس 

اما سخت نوبت میده داروهاشم یه مقدار گرونه

اما من خیلیا رو دیدم راضی بودن ازش

نتیجه گرفتن

قارچ پوستی ک درمان داره بچه خواهرشوهرم زد ب کسی هم منتقل نشد برونش یه دکتر خوب اصفهان خداروشکر دیگه نزد خیلی بد بود تا تو گردن و صورتش هم زده بود خداردشکر خوب شد دکتر خیلی خیلی خوب برو اسم دکترشو نمیدونم 

قارچ پوستی ک درمان داره بچه خواهرشوهرم زد ب کسی هم منتقل نشد برونش یه دکتر خوب اصفهان خداروشکر دیگه ...

دیگه توصورتش برنگشت؟اسمشو میپرسی

شیدا شمس خیییلی خیلی با تجربه اس  اما سخت نوبت میده داروهاشم یه مقدار گرونه اما من خیلیا رو د ...

پیش پروفسور نوربالا رفتم یزد داروهاش همه کورتون دار واسه قارچ پوستیمم یادش رفته بود دارو بده!!💔