2777
2789

دیشب شوهرم تا ۱۲ بیمارستان شیفت بود تا اومد و غذا خوردیمو خوابیدیم ۲ شب بود 

بعد دیروز داشتم با مامانم حرف میزدم گفتم از این توری ریلیا دادیم ساخته برای در و پنجره هامون وسط خونه یارو گذاشته یارو حالا هر چی زنگ میزنیم هی امروز و فردا میکنه 

بعد مامانم گفت برای مارو بابات خودش نصب کرده و بلده و بهش میگم فردا بیاد نصب کنه 

بعد دیگه بابام دیشب زنگ زد گفت میام هر چی من اصرار کردم خوب ناهار بیاید گفتن نه خیلی اصرار کردم گفتن نه 

خلاصه بابام امروز صبح ساعت ۱۰ اومد شوهرم چون شیفت بود خواب بود بابام گفت امیر کجاست گفتم شیفت بوده خوابیده دیگه بنده خدا نیم ساعته نصب کرد و رفت 

بعدش شوهرم بیدار شد زنگ زد و کلی تشکر کرد و اینا.

ولی میگم کاش بیدارش میکردم نه؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شیفت بوده، خسته بوده، خوب کردی، بابات هم درک میکنه بعدا هم که زنگ زده تشکر کرده احترام گذاشته

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اشکال نداره بابای من هر وقت بیاد خونم یه وقت شوهرم خوابه بیچاره میگه یه وقت بیدارش نکنی بعدم میره شوهرم هم که بیدار میشه بهش میگم بابام اومد رفت گفت بیدارت نکنم.

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
نه چرا زشت باشه بنده خدا شیفت بوده بعدم باباتم که میدونه شغل همسرتو بنظرم ناراحت نمیشه مگه که خیلی ح ...

نه حتی بنده خدا گفت الان میخوام دریل کاری کنم در و ببند صدا نره