بالاخره طلسم شکسته شد و من هم دماغ رو به بینی تبدیل کردم.😁دماغ من استخوانی بود بالاش قوز داشت و پایینش هم افتادگی داشت. من راستش خیلی میترسیدم از این عمل ولی خب دل رو به دریا زدم و خواستم یبار تو زندگیم شجاع باشم.😬عمل من خیلی اتفاقی شد و من خیلی در موردش تحقیق نکرده بودم صرفا چون قیمت جایی که عمل کردم مناسب بود باعث شد اینکارو انجام بدم.
اولین نکته شما حتما کلی تحقیق کنید و پیش بهترین دکتر بردید گول تبلیغات الکی هم نخورید از نزدیک برید کلینیک و مراجعان و نتیجه عملشون رو ببینید.
دوم اگر عینکی هستید اگر میتونید اول عمل حذف عینک رو انجام بدید چون بعد عمل بینی تا چند وقت نمیتونید راحت از عینک استفاده کنید لنز هم که سختی های خودش رو داره
سوم اگر قصد عمل دارید قبلش خیلی خودتون رو تقویت کنید و چیزای مقوی بخورید خیلی تاثیر داره چون بعد عمل شما ضعیف میشید من متاسفانه اینکارو نکردم و اذیت شدم
چهارم بعد عمل هم خودتون رو تقویت کنید و آبمیوه های طبیعی و آب قلم بخورید
پنجم واکنش بدن هر فرد به عمل متفاوته و هر کس ممکنه چیز های مختلفی رو تجربه کنه پس مقایسه نکنید
خود من بعد عمل دندان درد وحشتناکی گرفتم صورتم بشدت ورم کرد و دور ۲ تا چشمم حسابی کبود شد ولی خب همه اینا به مرور بهتر میشن.