2777
2789

ویروس شبیه انفولانزا گرفته بود ی هفته افتاد صحبت خیلیییی کم داشتیم دیدن در حد ی دقیقه اونم حرف نمیزد میکفت حال نذارم.خیلی بهم سخت گذشت اما هیچی نگفتم گفتم مریضه اشکال نداره.الانم خوب شده میاد پیشم ی جوری سرد سلام میکنه پشیمون میشم از اومدنم.ی جوری برخورد میکنه انگار همسایش پیشش نشسته.خسته شدم دیگه گفتم حداقل خوب میشه جبران میکنه ولی انگار دختر ۱۴ساله ناز داره.دیشب کلی گریه کردم.چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرته

بگو چیشده عزیزم چیزی ذهنتومشغول کرده

تو فکری کم حرف شدی🙁

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
اصلااا به روش نیار بزار  فکر کنه برات مهم نیس بعضی وقتا از قصد اینطوری میکنن حساست کنن

این حرفا و روشا دیگه قدیمی شده گلم

خیلی زندگیا سر اینجور رفتارا داغون شد و زنو و شوهرا فاصله گرفتن

چون هردو غرور داشتن و کسی پا پیش نمیذاش

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
این حرفا و روشا دیگه قدیمی شده گلم خیلی زندگیا سر اینجور رفتارا داغون شد و زنو و شوهرا فاصله گرفتن ...

کتاب زنان زیرک رو بخون 

وقتی همش خانم پیش میره اون مرد این رفتارشو تا ابد حفظ میکنه چون نقطه ضعف خانم دستش میاد

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
کتاب زنان زیرک رو بخون  وقتی همش خانم پیش میره اون مرد این رفتارشو تا ابد حفظ میکنه چون نقطه ض ...

خب اینم کاملا قبول دارم اینکه همش زن بره

رفیقم دقیقا همینطوره شوهرش به شدت کینه ایی مثلا یه هفته قهره این میگفت من خسته میشم مجبور میشم برم اشتی چون واسه شوهرشم مهم نیس و الان شوهرشم عادت کرد

ولی خب من منظورم اینه پنج بار شوهر اشتی کرد یبار تو اشتی کن