2777
2789

سلام . ۲۸ سالمه . دکتر خوب که زود نوبت بده معرفی میکنید برای جذاحی لوزه. کریپت و حفره لوزه دارم. لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل سختی هست به نظرت،؟منم مشکل شمارودارم خیلی عذاب میکشم سنگ لوزه دارم.

خیلی تحقیق کردم فقط چند روز اول سخته که بابد شیر سرد و بستنی خورد دبگه راحت میشیم. کسیو میشناسی؟؟

خیلی تحقیق کردم فقط چند روز اول سخته که بابد شیر سرد و بستنی خورد دبگه راحت میشیم. کسیو میشناسی؟؟

من کاشانم.

شمابعدعمل کسی وداری که ازت مراقبت کنه؟

من هیچکسی وندارم.شهرغریبم.مادرمم خودش مریضه نمیتونه بیادپیشم😥😥😥

من کاشانم. شمابعدعمل کسی وداری که ازت مراقبت کنه؟ من هیچکسی وندارم.شهرغریبم.مادرمم خودش مریضه نمیت ...

عزیزممم... خودتو مادرت سلامت باشید . اره حتما اول کسی رو اوکی کن که مراقبت باشه

خودم نمیتونم کاراموکنم؟یعنی خیلی دردناکه 

از قبل بستنی وانیلی بخر بزار یخچال سوپ هم درست کن که میکس کنی بعدا بخوری. اگه بشه مثلا از قبل هماهنگ کنی به پرستار بگی بستنی بهت بده. بستنی اب شده باید بخوری