2777
2789
عنوان

دخترا مخصوصاااااا پسزا اگه هستن نظر بدن لطفا !! در مورد پسرا !

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 280 پست
عجب ! الان میگی اوایل دختره زنگ و پیام میداده تو هم میدادی اون زنگ نزده تو هم پیگیر نشدی اخرش گفته د ...

نه اون اس نمیدادمن میدادم خب ولی من اگرنمیدادم اونم نمیدادچون یه روزاینکاروکردم دیدم جواب نمیده دوسش ک داشتم کارایی کردم براش ک واقعاکسی نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما آقا هستی؟! با توجه به حرفایی که بالا نوشتم میشه بخونی لطفا نظر بدی چیکار کنم . چون همجنستون رو ب ...

گفتین بالای ۲۵ سال دارین 

خب خودتون هم درک میکنید یک ادم بالای ۲۵ سال اون نگاه دختر و پسرای ۱۷ یا ۱۸ ساله ندارن 

منطقی و عقلانی رفتار میکنن

ولی نمیدونم چرا سعی نمیکنه بهتون نزدیک بشه قطعا یه جای کار میلنگه چون پسر تو هر سنی نسبت به زن کشش داره و سعی میکنه نزدیک بشه بهش

عجب ! الان میگی اوایل دختره زنگ و پیام میداده تو هم میدادی اون زنگ نزده تو هم پیگیر نشدی اخرش گفته د ...

چون اواخردعوامون زیادشده بود منم حساس بودم روش میگفتم جایی میری بگو اونم نمیگفت منم چون دوسش داشتم میرفتم تومخش بعدمیگفت نروتومخم و....

راستش من خیلی سخت گیرم بعد سالها ازین خوشم اومده و دوسش دارم ولی هیچوقت غرورمو له نمیکنم ک پیش قدم ب ...

از من این و همیشه یادتون باشه تحت هیچ شرایطی غرورتونو زیر پا نگذارید که اون موقع بدترین اتفاقات میفته براتون 

غرور فقط برای شوهر پدر و مادر و فرزند نباید باشه

گفتین بالای ۲۵ سال دارین  خب خودتون هم درک میکنید یک ادم بالای ۲۵ سال اون نگاه دختر و پسرای ۱۷ ...

نمیدونم . میگه اخلاقم همینه تو بگو تا منم یاد بگیرم ! میگه با دخترا زیاد در ارتباط نبودم یکی دوتام دوس بودیم در حد همینجوری ساده بوده حرفامون !! قبلا شهرستان بودن ! ولیخب من دوس ندارم ابراز علاقه کنم به پسر ! دوسدارم اون شروع کننده باشه نه که رابه را من عشقم عزیزم بگم ! 

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹
گفتین بالای ۲۵ سال دارین  خب خودتون هم درک میکنید یک ادم بالای ۲۵ سال اون نگاه دختر و پسرای ۱۷ ...

ببین نمیشه روزاول گفت عزیزم و....بایدحداقل یه چندوقت بگذره تاحس هاقشنگ شکل بگیره حرفتوقبول دارم شایدیه جای کارمیلنگه ولی این دیدهم باشه بدنیس

آی توروخدا رسوند با این نظرت 😁👌 خب چجوری وابستش کنم بلد نیستم . 😐

پسرا با دوتا چیز رام میشن اولیش احترام و حس قدرت دادن بهشون 

یعنی سعی کن بهش احترام بزاری و یه جور وانمود کنی ک حرف آخرو اون میزنه و...

دوم محبت باور کن به رو خودشون نمیارن اما از زنا بیشتز تشنه محبتن تا میتونی بهش محبت کن قربون صدقش برو پیگیرش باش یه جور وانمود کن انگار خیلی برات مهمه خیلی نگرانشی و‌‌‌...

اما آویزونش نباش هیچ وقت محبتو گدایی نکن اعتماد به نفس داشته باش و اینکه در عین حال ک بهش محبت میکنی سعی کن پرو هم نشه ینی اگ یه جاهایی پرو بازی در آورد یا ناراحتت کرد باهاش قهر کن و قاطع باهاش رفتار کن 

نمیدونم . میگه اخلاقم همینه تو بگو تا منم یاد بگیرم ! میگه با دخترا زیاد در ارتباط نبودم یکی دوتام د ...

دقیقا ذات زن همینطوره 

همیشه مرد دلبری کرده و زن دلداه 

اگر برعکس بشه جز اذیت شدن زن چیز دیگه ای حاصل نمیشه

اگر واقعا رفتارش نسبت به هر زنی این طوره پس شمارو مثل همه زن های دیگه میبینه سعی کنید فاصله بگیرید که هر چقدر پیش بره اوضاع بدتر میشه براتون

اگر فقط با شما این طوره بازم بده چون مهری از شما تو دلش نیست

چون اواخردعوامون زیادشده بود منم حساس بودم روش میگفتم جایی میری بگو اونم نمیگفت منم چون دوسش داشتم م ...

چند سالته ؟ اگ دوست دخترت جا من بود چیکار میکرد 

من اگ بدون اجازه دوست پسرم جایی برم ک دیگ هیچی 

تا سر کوچه میخام برم بهش میگم و میرم 😅

از من این و همیشه یادتون باشه تحت هیچ شرایطی غرورتونو زیر پا نگذارید که اون موقع بدترین اتفاقات میفت ...

ببخشید ولی من غرور برا همه چی دارم ! بجز خدا !! کلا اسممو گذاشتن دختره مغرور ! البته بد برداشت نکنید .. غرور شخصیتی منظورمه !! یه صدم ثانیه احساس کنم حتی خواهر برادر یا هرررر کی منو نمیخواد از کوچه خونشم رد نمیشم چ برسه برم خونش ! کلا غرورمو دوسدارم و برام مهمه . باشن هستم نباشن نه .‌‌.. اینم آشناس ینی دورادور همو میشناسیم . قبل این پس خالش و دوستش و .. خواستن با من دوس بشن و خب من نخواستم نتونستن ! اتفاقا گف پسرخالم و دوستم گفتن بیخیال این دختره شو این با کسی دوس نمیشه ! البته اینارو بعد اینکه ما باهم دوس شدیم بهش گفتن و از دوستیمون خبر نداشتن ! جلو اونام خیلی روم غیرت داره اینکارشو خیلی دوس دارم . ولی اینکه برام زیاد وقت نمیذاره یا حرفای احساسی نمیزنه رو دوس ندارم . مثلا امروز عردا تعطیلی رسمیه . میتونس بگه بیا بریم بیرون ولی نیس دیگه 😏

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹
ببین نمیشه روزاول گفت عزیزم و....بایدحداقل یه چندوقت بگذره تاحس هاقشنگ شکل بگیره حرفتوقبول دارم شاید ...

حرفتون کاملا درسته ولی تو تایپیکشون زدن یه مدتی ساده بوده گرم شده از طرف دختر بیشتر ولی روباره سرد شده 

خب من طبق این صحبت ها گفتم که یه چیزی جای خودش نیست واقعا

چند سالته ؟ اگ دوست دخترت جا من بود چیکار میکرد  من اگ بدون اجازه دوست پسرم جایی برم ک دیگ هیچ ...

32

اون چون خونه مستقل  ازباباش داشت  جدازندگی میکردمیرفت خونه مامانش جواب نمیدادمنم نگرانش میشدم دیگ تموم شده یک ساله کات کردیم دیگ خیانت کردب خاطرکارای منوو....