2777
2789
عنوان

دخترا مخصوصاااااا پسزا اگه هستن نظر بدن لطفا !! در مورد پسرا !

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 280 پست
دقیقا ذات زن همینطوره  همیشه مرد دلبری کرده و زن دلداه  اگر برعکس بشه جز اذیت شدن زن چیز ...

درسته . حرفات کاملا منطقی بود و عین واقعیت 👌

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹
حرفتون کاملا درسته ولی تو تایپیکشون زدن یه مدتی ساده بوده گرم شده از طرف دختر بیشتر ولی روباره سرد ش ...

اره ولی من اون دیدودیدم ازنظرمن گذاشته اینو تواب نمک ک اگ کسی نبودبیادطرف این دوباره گرم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی من غرور برا همه چی دارم ! بجز خدا !! کلا اسممو گذاشتن دختره مغرور ! البته بد برداشت نکنید ...

از گفته امام علی سه خصلت برای زن پسندیده هستش که همون خصلت ها برای مرد واقعا بده

یکی از اونها غروره 

غرور برای زن واقعا لازمه

از نظرم رفتارتونو عادی کنید و اجازه بدید اون شروع کننده هر چیزی باشه پیام دادن تماس گرفتن ابراز محبت و ....

اره ولی من اون دیدودیدم ازنظرمن گذاشته اینو تواب نمک ک اگ کسی نبودبیادطرف این دوباره گرم شه

احتمالش کمه

ادم تو روابط عشقی نباید رو فرضیات نگاه کنه

تو روابط عشقی هر طرف سعی بر بهترین بودن خودشون دارند و نباید نگاه تجاری داشته باشند 

32 اون چون خونه مستقل  ازباباش داشت  جدازندگی میکردمیرفت خونه مامانش جواب نمیدادمنم نگران ...

چ جالب شرایط هامون مثه همه دوست پسز منم ۳۳ سالشه و منم تقریبا جدا زندگی میکنم .‌‌.منم مثه اکست هر موقع پیش خانوادم بودم ج تلفن هاشو نمی‌دادم اما کاری باهام کرد ک دیگ پیش هر کسی باشم جوابشو میدم حتی خواهر بزرگم تقریبا فهمیده اما به روم نمیاره یا چند تا از دوستام ک بزرگ تر از خودم بودن و باهاشون رودروایسی داشتم هم فهمیدن 😐😐ولی خب چاره ای نیس دیگ

پسرا با دوتا چیز رام میشن اولیش احترام و حس قدرت دادن بهشون  یعنی سعی کن بهش احترام بزاری و یه ...

من خودم ازون بدتر بلد نیستم ارتباط با مردارو 😑😂 خب چجوری محبت کنم . اخه من همش قربون صدقش برم ک نمیشه . خب اون مگه نباید تو محبت پیش قدم بشه . کلا بگو چیکار کنم من همون کارو کنم ببینم نتیجه میده یا نه😂😐🙁🙄

چ جالب شرایط هامون مثه همه دوست پسز منم ۳۳ سالشه و منم تقریبا جدا زندگی میکنم .‌‌.منم مثه اکست هر مو ...

عه 😐 منم بدلایلی تنها زندگی میکنم 😁مث همیم 😁 

من خودم ازون بدتر بلد نیستم ارتباط با مردارو 😑😂 خب چجوری محبت کنم . اخه من همش قربون صدقش برم ک نم ...

خب من ک نمیدونم دوست پسرت چه اخلاقی دارع قلقش باید بیاد دستت اما بنظرم تعادل رو حفظ کن نه خیلی سرد باش و بی محلی کن بهش ن خیلی پر روش کن ولی یه چیزی اینجا خیلی مهمه اونم اینه ک دوست پسرت واقعا بلد نیس این کارهارو کنه یا دوست نداره 

اگ دوست نداشته باشه ک هیچ همین الان پرتش کن بیرون از زندگیت اما اگ واقعا بلد نیس یا خجالتیع یا هرچی خب چ اشکالی داره تو شروع کننده باش حالا چیزی ازت کم نمیشه ک محبت کن 

اره ولی زن بعدازدواج بایددلبری کنه ولی قبل ازدواج هم تاحدودی نبایدبذاره سردشه 

حرفتون درسته ولی بعد ازدواج

در ضمن اول باید دل بردنی باشه تا زن دل خوش به اون دلبری جواب بده ولی ایشون میگه دلبری از طرف خودشه بیشتر 

چ جالب شرایط هامون مثه همه دوست پسز منم ۳۳ سالشه و منم تقریبا جدا زندگی میکنم .‌‌.منم مثه اکست هر مو ...

اتفاقااینم ب تمام خواهراش گفته ک دوس پسردارم حتی بافاطمه وکیمیا هم بیرون رفتیم مادرشم میدونه ک بامن بود وسیله ای ازمغازه میحواست بهم میگفت براش میبردم حتی خونه فاطمه و مادرشو زهره وکیمیارفته بودم حتی برادرزاده شم میدونن هم عسل میدونست هم یاسی😂😂😂

از گفته امام علی سه خصلت برای زن پسندیده هستش که همون خصلت ها برای مرد واقعا بده یکی از اونها غروره ...

خب شاید منظورمو بد متوجه شدید که میگی رفتارتو عادی کن تا بتونه شروع کننده باشه .. من با اون که خوبم . ولی غرورمو له نمیکنم . میخوام محبت بده محبت بگیره .. نه که بگه تو محبت کن ! الان یه خانومی گف بهش محبت کن وابستش کن و... اینکارو دوس دارم ولی بلد نیستم . چجوری میشه یه مرد رو وابسته خودت کرد ینی عاشقش کرد

احتمالش کمه ادم تو روابط عشقی نباید رو فرضیات نگاه کنه تو روابط عشقی هر طرف سعی بر بهترین بودن خود ...

اره ولی یه چی بگم عشق هم خوبه هم به جای خودش خطرناک ولی سرهمین گفتم دخترهم بایدکوتاه بیادتویه سری چیزا

خب شاید منظورمو بد متوجه شدید که میگی رفتارتو عادی کن تا بتونه شروع کننده باشه .. من با اون که خوبم ...

محبت زیاد دل نمیبره دل میزنه منو ببین عبرت بگیریعنی هرکی منو دیده گفته چقدداغون شدی چقدپیرشدی و...