2777
2789
عنوان

دخترا مخصوصاااااا پسزا اگه هستن نظر بدن لطفا !! در مورد پسرا !

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 280 پست
شاید فهمیده تو دوس داری از این حرفا میخواد راضیت  نگهداره

برا اون باشه خب تو چت هم میگه دیگه ! و اینکه میگه کلا اخلاقم همینه اهل این حرفا نیستم!!

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر اگر مهر دختری به دلش باشه اصلا قلق نمیخواد و اون سعی میکنه رابطه رو صمیمی تر کنه

شما آقا هستی؟! با توجه به حرفایی که بالا نوشتم میشه بخونی لطفا نظر بدی چیکار کنم . چون همجنستون رو بهتر میشناسید 

ببین منم اینجوریم خب بادختره قبلی هه قبل کات اوایل اون زنگ میزد ومنم خب میزدم ولی بعدهامیگفتم چرازنگ نمیزنی میگفت توزنگ بزن تواس بده یعنی من اس نمیدادم خبرازم نمیگرفت وب نظرمن خجالتی هه نمیتونه عزیزم ودوستت دارمو عاشقتم و خانمی من و.....ب زبون بیاره بهش مهلت بده تاازیخ دربیاد

شاید آره دیگه اخلاقش اینطوریه 

چند روز پیش دوستاش میخواستن برن شمال بهش گفتم تو نرو .. بعدش گف دوستام رفتن ولی تو نذاشتی برم منم نرفتم دیگه .. نمیدونم اینکارش از دوسداشتنه شایدم نه نمیدونم

ببین منم اینجوریم خب بادختره قبلی هه قبل کات اوایل اون زنگ میزد ومنم خب میزدم ولی بعدهامیگفتم چرازنگ ...

عجب ! الان میگی اوایل دختره زنگ و پیام میداده تو هم میدادی اون زنگ نزده تو هم پیگیر نشدی اخرش گفته دلیلش اینه تو اینکارو نمیکنی !! خب دلیلت برا اینکار چی بوده ؟ دوسش نداشتی؟ یا چی؟

خب داره یواش یواش خودشو نشون میده 😄😉

راستش من خیلی سخت گیرم بعد سالها ازین خوشم اومده و دوسش دارم ولی هیچوقت غرورمو له نمیکنم ک پیش قدم بشن ببینم ببخشید خر شده و بره !! خودشم میدونه پسرخالش دوستش و خیلیای دیگه خواستن منو بدست بیارن نتونستن . خب ازین خوشم اومده ولی دوسدارم احساس بخرج بده

چند وقته تو رابطه این؟  بنظرم اگ اولاشه حسابی وابستش کن بعد یه مدت سرد شو مثه چی میوفته دنبالت ...

آی توروخدا رسوند با این نظرت 😁👌 خب چجوری وابستش کنم بلد نیستم . 😐