2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عمل کردین؟؟دکتر فقط میگه شستشو بده ولی الان این خشکیش از خاب بیدارم کرد تنفسم خوبه ولی این خشکی ...

بله، قطره و پماد داشتم یادم نیست چند روز میزدم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

من عمل نکردم فقط توی اطرافیانم دیدم که باید طبق دستور دکتر هر چند باری که گفته شستشو بدی، اکثر مشکلات بعد از عمل رو همین شستشو مرتب قطع میکنه

می‌بینم آن شکفتن شادی را...
شما عمل کردین؟؟؟خشکی داشتین؟؟میترسم دائمی بمونه 🥺

عمل کردم. خشکی داشتم. 

نه بابا نمی‌مونه. 🤗

ببین کلی فکر مختلف میاد سراغت تو این مدت🥴 

اصلا بهشون اهمیت نده. همش طبیعیه.

میگم ابجی خدای نکرده مدام نمونه باهام🥺

نه عزیزم اون ناحیه بافتش حساسه عمل شده تیغ خورده طبیعیه اینجوری بشه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
عمل کردم. خشکی داشتم.  نه بابا نمی‌مونه. 🤗 ببین کلی فکر مختلف میاد سراغت تو این مدت🥴  ...

بخدا به غلط کردن اوفتادم تو این سه هفته 🥺🥺 یسری ابریزش یسری خشکییش یسری تنفس یسری کیپ بودن 😩😩

میگم ابجی چند وقت بعد مثل نرمی دماغ خودمون میشه نمیدونی؟؟

بخدا به غلط کردن اوفتادم تو این سه هفته 🥺🥺 یسری ابریزش یسری خشکییش یسری تنفس یسری کیپ بودن 😩😩 ...

اونم یادم نیست. ولی حداقل ۶ ماه باید زمان بدی تا همه چی عادی بشه و شکل بینیت هم مشخص بشه. 

حتی این فکرا هم طبیعیه. هممون داشتیم. 

نه عزیزم اون ناحیه بافتش حساسه عمل شده تیغ خورده طبیعیه اینجوری بشه

الان سه هفته اس بعضی موقع خوبه ها بعضی موقع بدجور خشک میشه و ازاردهنده خدا کنه زود رفع شه فقط میترسم این عوارضاش خدای نکرده بمونه باهام 🥺

اونم یادم نیست. ولی حداقل ۶ ماه باید زمان بدی تا همه چی عادی بشه و شکل بینیت هم مشخص بشه.  حتی ...

شما چند وقته عمل کردین؟؟؟الان مشکلی با بینیت نداری ؟؟؟؟مثل دماغ قبل عملته؟؟؟