2777
2789
عنوان

میاین کمک

62 بازدید | 10 پست

بچه هامن قبلاتایپیک خیانت زده بودم وگفته بودم همسرم پشیمونه ومیخواد جبران کنه متوجه شدم بازم یه کارایی داره می‌کنه هنوزم اون عوضی وچک می‌کنه امشب دوباره حالم بدشده خیلی بد تازه بهترشده بودم بعد۳هفته...من باید گوشی روبازکنم ولی پین داره هرکی میتونه راهنمایی کنه چجوری بازش کنم ممنون ازهمتون 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
دختر تو به همین سااااادگی برگشتی به همسر خیانتکارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واااااای خدای من وای

برنگشتم میخواد مهریه بده.....شمابودین چیکار میکردین؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنگشتم میخواد مهریه بده.....شمابودین چیکار میکردین؟  

من روزی خیانت همسرمو بخشیدم ...در حالی که انققققدر عجز و لابه کرد و انققققدر گریه کرد و دلایلی هم که اورد میشه گفت پذیرفتنی بود...اما ...اما...اما...متاسفم برای خودم که عاشق موندم کتک خوردم توهین شنیدم و کلی چیزهای دیگه ولی تربیت خیانتکار یه شخص انقققدر قویه که عشق من پیشش زانو زد...

برنگرد خانومی...

منم اخرین بار برنگشتم...چون به درجه جون کندن میرسی با این شخص خدایی ناکرده...

تا مهریه نداده تو چطور برگشتی پس... فکر کردی دیگه مهریه میده حالا که برگشتی پیشش؟؟؟

بهش گفتم باید مهریه روبدی چه زندگی بخوام کنم چه بخوام جداشم....گفتم کلی مدرک ازت دارم اگه بخوای اذیت کنی ميگه اهل اذیت کردن نيستم میدم مهریه‌ روکامل...حالاقراره یکی ازخونه هاش وبفروشه..ولی خیلی بهش شکاکم واسه گوشیش پین گذاشته‌ اصلاهم باز نمیشه 

الان نباید برمیگشتی خونه ات...

اخه درنبودمن میره خانواده اش رومیاره زندگی ام روبه هم می‌ریزن مجبورم برم همبن سری قبل هم این کاروکرد....وسایلام وپرت کرده بودن این وراون وربی فرهنگ ها...میدونی کسی خبرنداره ازاین قضیه به کسی جزآبجیم نگفتم 

اخه درنبودمن میره خانواده اش رومیاره زندگی ام روبه هم می‌ریزن مجبورم برم همبن سری قبل هم این کاروکرد ...

می فهمم چی میگی...

یه کاری باید میکردی که اونم نتونه خونه بره...بعدم اینکه حالا که برگشتی جریان مهریه به دست فراموشی میره

می فهمم چی میگی... یه کاری باید میکردی که اونم نتونه خونه بره...بعدم اینکه حالا که برگشتی جریان مهر ...

نه باهاش جدی صحبت کردم امروز گفتم بخوای اذیت کنی متم اذیت میکنم انتظاررفتار خوب هم نداشته باش....خیلی آب زیرکاه شده خیلی عجیب شده من فکرمیکنم هنوزم یه چیزایی هست وگرنه چراگوشی هنوز رمزداره؟؟؟ چرااینقدر حساس شده؟

می فهمم چی میگی... یه کاری باید میکردی که اونم نتونه خونه بره...بعدم اینکه حالا که برگشتی جریان مهر ...

محل کارش آخه تویه شهر دیگه اس باید بره