2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سنجش در ارتباطم 

شمارش یک تا ده و بالعکس 

نام و فامیل نام پدر مادر خواهر برادر 

شناسایی رنگ 

کشیدن بک نقاشی از خانه درخت ادم خورشید 

کشیدن سه شکل دایره مربع مثلث با اسمهای گردی چهارگوش یا سه گوش 

خواندن شعر با سوره

بالا پایین راست چپ 

عکس نشونش میدن که مثلا کدومش پرنده س یا کدوم زنه یا کدوم بچه س  

با چشمات چیکار میکنی یا گوش دست پا بینی 

ممکنه لی لی بازی کردن خانه سازی رو هم ازش بخوان 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
مرسی عزیز خیلی لطف کردی، کارت تو سنجشه؟ ممکنه بهم بگی دیگه چیا میپرسن؟ خیلی نگرانم ممنون

من کار سنجش انجام نمیدم اما کارای مربوط به سایت و پشتیبانیش با ماست 

همینایی که گفتم رو بلد باشه کفایت میکنه چون سنجش سلامت  قد و وزن و دندونش رو چک میکنند هدفون میزارن گوشش باید بگه از کدوم گوشی صدا میاد سنجش بینایی هم که همون علامتای بالا پایین راست چپ رو باید درست تشخیص و بگه اگر گوش یا چشم مشکل داشته باشه ارجاع میدن به متخصص که اون بگه مثلا نیاز به عینکه یا سمعک یا دارو و غیره 

مرسی عزیز خیلی لطف کردی، کارت تو سنجشه؟ ممکنه بهم بگی دیگه چیا میپرسن؟ خیلی نگرانم ممنون

اصلا بهش استرس نده فقط اینارو به صورت عادی و دوستانه باهاش کار کن و مثلا بگو اگر جایی گفتن لباست چه رنگیه باید بگی؟!!! یا یه مداد قرمز بیار یه سه گوش قشنگ و مرتب بکشیم یا بگو ببینم خورشید خانم چه رنگیه درختا چه رنگی هستن و…..