2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 29 پست
من کار سنجش انجام نمیدم اما کارای مربوط به سایت و پشتیبانیش با ماست  همینایی که گفتم رو بلد با ...

مرسی عزیز، واسه سلامت شنوایی منظورت اینه هر دفعه یه گوشی تودگوشش صدا میده و باید بگه گوش راست یا چپ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز، واسه سلامت شنوایی منظورت اینه هر دفعه یه گوشی تودگوشش صدا میده و باید بگه گوش راست یا چپ؟ ...

اره هر دوتا گوشش چک میکنن

چشماش ازش سوال میکنن 

و باید لی لی بره

تواتاق هم مثلا میگن این ماشین چندتا چرخ داره

یا چرخ دوچرخه بیشتره یا ماشین

رنگا،رو میپرسن

یه توپ میدن میگن بذار زمین دور صندلی بچرخ باز بردار

کلا چند تا سوال چرت و پرت که اصلا ربطی به مدرسه نداره و اکثر بچه ها شاید بلد نباشن میپرسن

من پسرم الکی رد کردن گفتن ببر تخصصی

مثلا میگن ارنج کجاس خب کمتر بچه ای میدونه ارنج چیه

اخه لی لی چه ربطی به مدرسه داره

من میگفت لی لی پسرم نمیدونست اسمش چیه 

مقلا میگن دایره بکش مربع و مثلث

من پشت در گوش میدادم

اسم و فامیل سن اسم مامان و بابا

یا میگن چند تا عمه داری یا داداش بابات جیکاره ات میشه

حتما با بچه ات کار کن

من فکر میکردم راحته تمرین نکردم بچه ام رد کردن الان عوضیا مشخص نمیکنن کی تخصصی شروع میشه مدارس هم داره پر میشه بدون سنجش هم ثبت نام نمیکنن

لعنت به این کشور با این قانوناش که فقط مردم عذاب میدن

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ... 
من دخترم کلاس دومه ولی وقت سنجش ازش پرسیدن چنتا اسم رنگ اسم وفامیل خودشو نسبت های فامیلی  دست چ ...

عزیز کتابای کلاس اول بزرگن ابعادشونو میگم. میخوام برای کیف گرفتن بدونم کیف بزرگ بگیرم یا کوچیک. بزرگ برای بچه یه کم سخته ولی میترسم کتاباش جا نشن. 

من کار سنجش انجام نمیدم اما کارای مربوط به سایت و پشتیبانیش با ماست  همینایی که گفتم رو بلد با ...

ببخشید من بردم سنجش گفت نتیجش رو خود مدرسه از سایت میبینه. خودم هم رفتم تو سایت فقط میزنه سنجش انجام شده. نمیتونم نتیجشو ببینم یا پرینت بگیرم. چجوری باید پرینتشو بگیرم یا همون مدرسه خودش میگیره؟

ببخشید من بردم سنجش گفت نتیجش رو خود مدرسه از سایت میبینه. خودم هم رفتم تو سایت فقط میزنه سنجش انجام ...

همون سلیت  که ثبت نامش کردی جواب رو هم نوشته 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
عزیز کتابای کلاس اول بزرگن ابعادشونو میگم. میخوام برای کیف گرفتن بدونم کیف بزرگ بگیرم یا کوچیک. بزرگ ...

سلام عزيزم من دخترم کلاس اول یه کیف گنده برداشته بود ولی خیلی اذیت شد برا کلاس دوم کیف کوچکتر داشتم تو خونه بهش دادم خیلی جمع وجور بود راحت پشتش مینداخت شما هم کوچیک تر براش بگیرید 

سلام عزيزم من دخترم کلاس اول یه کیف گنده برداشته بود ولی خیلی اذیت شد برا کلاس دوم کیف کوچکتر داشتم ...

ممنونم عزیز 

کوچیکتر باشه کتابا توش جا میشه؟ 

منم دوست دادم کیف جمع و جور و کوچیکتر باشه که راحت باشه فقط نگران کتاباشونم شنیدم بزرگن