2777
2789
عنوان

دلم خونه، بچم سقط شد😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 93 پست
اگه دیگران بذارن ، اگه دست بردارن از دخالت تو زندگی آدما

دیگران تو خونه شما نیستن

پس هر حرفی بزنن پشت در بمونه 

بگن تا خفه بشن 

یک ذره هم واست مهم نباشه 

من چهل سالم هست و بچه ندارم و نمیخوایم هم 

پونزده ساله ازدواج کردیم 

مهم نیست حرف بقیه 

زندگی خودت رو بکن 

اینقدر هم استرس نکش 

شادی و آرامش واست آرزو دارم

پاشید با همسرت برید بیرون یک دوری بزنید یکم تفریح کنید خودت رو قوی کن 

سلام مهربانو من هم تجربه تو رو دارم و خواستم راهنماییت کنم  اول اینکه همسرتم آزمایش داده تاحال ...

اره عزیزم بارها جفت مون ازمایش دادیم 

و چکاب کامل از هر لحاظ 

از لحاظ بارداری هیچ مشکلی نداشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگران تو خونه شما نیستن پس هر حرفی بزنن پشت در بمونه  بگن تا خفه بشن  یک ذره هم واست م ...

بشوهرمم گفتم 

گفتم دیگه نمیذارم هیچکس تو زندگیم دخالت کنه

گفتم مادرت هم حرفی بزنه جلوش وایمیستم 

نمیذارم دیگه هیچکس باعث درد و رنجم بشه

وا خب ببین میشه شکایت کنی ..این چ طرز مریض بردنه آخه.. بعد تو نت سرچ‌کن محمد افلاکی  راز ۴ ...

احمق انگار گاری دستش داده بودن وحشی 

چندبار بهش گفتم بذار از تخت بیام پایین خودم راه میرم یواش یواش گفت نه باید با تخت وارد پخش اورژانس زنان بشی 

گفتم من استراحت مطلقم اینحوری واسم بده 

گفت چیکار کنم ابجی 

عوضی نفهم

بشوهرمم گفتم  گفتم دیگه نمیذارم هیچکس تو زندگیم دخالت کنه گفتم مادرت هم حرفی بزنه جلوش وایمیس ...

همون جلو دیگران ایستادن هم میشه اعصاب خردی واسه خودت 

عزیزکم 

گاهی فقط نشنو طرف چی میگه 

حرف رو عوض کن 

بگو همسرت حرف ر‌و عوض کنه 

به شوخی و خنده ردش کن 

ببین کافیه فکر کنی اونی که داره حرفی مداخله گرانه میزنه یک گنجیشک هست که فقط داره جیک جیک می‌کنه همین قدر بی اهمیت 

و اینکه داره با دخالت خودش رو‌ سبک می‌کنه 

مهم نباشه 

سنی نداری که 

زودی دوباره باردار میشی

زیر نظر یک دکتر خوب باش که بهت هر ویتامین و مراقبتی لازم داری بگه 

عجله هم نکن

خوشبخت باشی 

من به زور نخاستم  من بچه خواستم تریبت کنم برای امام زمان  ولی لایقش نبودم

منممممممممم، از قبل اقدام شروع کردم قرآنو ختم کن امااااا‌‌‌‌‌‌............ الانم که حتی به خلاص کردن هردومون بارهاااا فکر کردم، داد داد نداد به زور نخواه عزیزم، منی میگم که این راهو رفتم،الان خمش فک میکنم چیجوری میتونم اول اونو خلاص کنم بعدم خودمو، بمیرم برات مادر بمیرم

..........
یه لکه بینی کوچیک داشتم  یشب خیلی روده هام درد گرفت اورژانس منو برد  مثل وحشی های رانندگ ...

اخ اخ اصلا نبایدتکون میخوردی. تو.. دوباره باردارشدی مواظبت کن زیاد

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

6 هفته  رفته بودم بتا دادم شد ،3264 سونو ساک بارداری رو هم تشخیص داد گفت دو هفته دیگه بیا&nbs ...

ببین الان مهم اینکه باردارشدی چونکه باردارشدی یعنی دوباره این اتفاق راحتتر رخ میده برات دوماه دیگه اقدام کن از قبلش پیش دکتر برو احتمالا برات داروضدانعقاد بنویسه فولیک اسید بخور از همین الان