2777
2789
عنوان

دلم خونه، بچم سقط شد😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 93 پست
منممممممممم، از قبل اقدام شروع کردم قرآنو ختم کن امااااا‌‌‌‌‌‌............ الانم که حتی به خلاص کردن ...

شما نیاز به دکتر داری چطور دلت میاد در مورد دختر بچه طفلت این حرف بزنی چون این فکر ها میکنی غذب خدا گرفته شمارو. حیف اون بچه خیلی مادر سنگ دلی هستی من انقدر آدم میشناسم ثروت کلان دارن ولی بچه سالم ندارن پیر شدن از غصه اون بچه حاضر دار ندارون بدن ولی بچه سالم شه. الان وقت اذان ازت خواهش میکنم برو بچه هات بغل من بوسش کن از حلالیت بخواه دیگه همچین فکری نکن ....

ای خدا چی بگم 😔💔🥀

یکی بچش سقط میشه 🥀

یکیم مثل من دوبار به نامزدی می رسم و به جدایی می رسه 💔🥀😔

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لکه بینی کوچیک داشتم  یشب خیلی روده هام درد گرفت اورژانس منو برد  مثل وحشی های رانندگ ...

ببین تا۲۰هفته احتمال سقط هست شما باید تو خونه شیاف خارجی داشتی میذاشتی به این تکونهانیست بچه تو رحمه میخاسته سقط بشه که درد شکمی داشتی 

عزیزم  به زودی خبر خوش بغل گرفتن یک نی نی سالم و خوشگل رو بهمون بدی  خودت رو با این ف ...

دقیقا.

بچه با این چیزها نمیافته.

من سر بچه اولم مسافرت بودم، کلی جاده و دست انداز و از کوه بالا رفتن...نمی‌دونستم حامله هستم.

ببین الان مهم اینکه باردارشدی چونکه باردارشدی یعنی دوباره این اتفاق راحتتر رخ میده برات دوماه دیگه ا ...

خب برای همین دوباره باردار شدن دوسال ونیم صبر کردم

الان درد داری خونریزی داری؟ به نظرم یه سونو برو، شاید هماتوم بود... آخه سقط اینجوری راحت نیست ...

رفتم سونو 

تمامش دفعش شده بود گفت ختم بارداری

یه چیزی تو مایه همین که میگی 

مخلوط گوشت و لخته بود 

شیاف میذاشتم

این سقط شده بوده ان لک را دیدی پشت سرش لخته بزرگ را دفع کردی چون میگی دردداشتی بخاطران میگم 

تحت نظر دکتر باش استرس نداشته باش زود باردارمیشی نگران نباش

بچه ها بیشتر سقط ها وناباروری ها سه تا دلیل عمده داره پرولاکتین بالا  ابنرمالینی اسپرم  مشکلات انعقادی و خودایمنی 

از متخصصتون بخواین اول این سه تا روبررسی کنه بیشترشون خودشون از همینجا شروع میکنن ولی یه تعداد از اول میرن سراغ چیزای پیچیده و اینجوری راهتون دور میشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خدا صبرمون بده

ان شاء الله 💙❤️ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!