2777
2789
عنوان

دلم خونه، بچم سقط شد😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 93 پست
احمق انگار گاری دستش داده بودن وحشی  چندبار بهش گفتم بذار از تخت بیام پایین خودم راه میرم یواش ...

وا استراحت مطلق که الان یکی تو نینی سایت میگفت دکتر گفته فقط سرویس برو .راهم‌نرو بعد اون اونجوری تورو برده؟ 

اون فایل هارو گوش کن که کامنت قبلی گفتم

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اون اورژانس عوضی این بلا رو سرمن در آورده باشه  هیچوقت ازش نمیگذرم

فدات بشم بسپار ب خدا .خدا بزرگه .امشب میگن شب 15 ذی القعده، هست اجابت دعاست 

ب حق این شب عزیز ب همین زودی بچه دار بشی و بچتو سالم و صالح بغل بگیری ی بچه دوست داشتنی و خوشگل 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
وا استراحت مطلق که الان یکی تو نینی سایت میگفت دکتر گفته فقط سرویس برو .راهم‌نرو بعد اون اونجوری تور ...

دکتره منم گفت تاره گفت فقط دستشویی فرنگی استفاده کن