آقا من از وقتی نامزد کردم تا الان که یه بچه ۸ ماهه دارم هرچی که خریدم و پوشیدم و هرجا ک رفتم و هرکاری کردم مادرشوهرم فرداش عین همونو خریدو پوشیدو رفتو کرد ازونجایی ک مادرشوهرم ۶۸ سالشه و من سی و همیشه فکر میکنه خودش تازه عروسه و من پیرم سه روز پیش رفتم مجلس ترحیم شوهر خالش خونه فامیلشون یه شال سفید خال خالی سرم کردم دیدم با شال مشکی نشسته اونجا منو دید یجوری شد تو دلم گفتم اینو دگ محاله ازم تقلید کنه چون همه فامیلای درجه یک با شال و رخت مشکی میان مجلس عزا دیروز اتفاقی دوباره رفتم مراسم ختم فامیلشون دیدم عین شال سفید من سرش کرده نشسته😳
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعضی مادرشوهرا این قدر بدن که دخالت میکنن تو زندگی عروسشون و پسرشونو میندازن تو جون عروسشون
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏