2777
2789
عنوان

دلم خونه، بچم سقط شد😭😭😭😭😭

1898 بازدید | 93 پست

بعد از سالها انتظار

بعد از شنیدن هزار حرف دری وری از بقیه 

بعد از هزار تا خونه دل خوردن منم مادر شده بودم 

از خوشحالی تو دنیا نبودم 

ولی سقط شد ، نموند بی وفا پیشم،

اخع چرا اومدی که بری 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره بیشتر بچه های اول سقط میشن دومی به سلامت میاد پیشت اگه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فدای دلت بشم .

چرا سقط شد کار سنگین کردی گلم ؟؟ استراحت کن و زود اقدام کن میگن بعد سقط لقاح زود میگیره .ولی ی چند روز خوب گرمونه بخور بعد اقدامی کنی 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
چرا سقط شد

هرموقع نظرات شمارو میبینم دلم چیپس لیمویی میخواد😐😍😂🍬

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱

💔متاسفم 

نمیدونم چی بگم منم تجربه ی سقط داشتم 

انشالله بچه ی بعدی که بیاد این روزا رو فراموش میکنی😞

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

انشالله بزودی دامنت سبز میشه یه نی نی دیگ میاد تو بغلت گلم زود نا امید نشو❤️❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
عیب نداره بیشتر بچه های اول سقط میشن دومی به سلامت میاد پیشت اگه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشی  ...

ایمنی انعقادی چیه ؟؟ من هنوزم نمی‌دونم من یک سال پیش بچه بود که سقط شد یا ن.

هیچوقت نفهمیدم .فقط ی تیکه افتاد هنوزم نفهمیدم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من