2777
2789
عنوان

دلم خونه، بچم سقط شد😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اون اورژانس عوضی این بلا رو سرمن در آورده باشه  هیچوقت ازش نمیگذرم

وا خب ببین میشه شکایت کنی ..این چ طرز مریض بردنه آخه..

بعد تو نت سرچ‌کن محمد افلاکی  راز ۴ فصل  .تو فایل هاشو گوش کن انشالله بچه دار میشی باهاش نگران‌نباش

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

دومی بود که سقط میشد  بعد مدت ها انتظار 😭😭😭😭

پس زیر نظر دکتر حامله شو آزمایشات لازم رو بده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه لکه بینی کوچیک داشتم  یشب خیلی روده هام درد گرفت اورژانس منو برد  مثل وحشی های رانندگ ...

عزیزززممممم

انشالله به زودی دوباره باردار میشی.

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
اگر اون اورژانس عوضی این بلا رو سرمن در آورده باشه  هیچوقت ازش نمیگذرم

عزیزم قسمت نبوده به اون بیچاره چیکار داری شما خودت مشکل داری قبلا هم سقط داشتی پس الکی گناه اون بنده خدا نشور. برو تحت نظر ی دکتر خوب حامله شو انشالله به حاجت دلت برسی 

منم شبیه تو بودم،به زوووور خواستم، کاااااش نخاسته بودم ،الان بی آبرو شدیم به خاک سیاه نشستیم، آرزوم بود دخترم نبود الان دخترم پاسوز ما شده، هیچوقت بزور نخواه، حتی اگه زخم زبون بمیری دور از جونت

..........
یبار بارداری مشکوک داشتم  یکبار عاشورای 1400سقط کردم  این بار که اینجوری

عزیزممم ایشالابعدی سالم دنیا میاد.   مگ بعد چند سال باردارشدبودی

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
چرا برای یه لکه بینی با امبولانس رفتی اخه

برای لکه بینی نرفتم پزشک 

بخاطر درد شدید روده ها رفتم 

ما فقط زنگ زدیم پرسیدم که راهنمایی بگیریم 

اون وقتی شرح حال منو پرسید 

مارو نگران کرد که جان مادر و فرزند هردو در خطره باید حتما ماشین بفرستیم

چی هست ازمایشش برای چیه

برای سقط آزمایش میگیرن ببینن چرا سقط میشه مثلا بدنت جنین رو پس میزنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است