2777
2789
عنوان

چ جوری با احترام به پسرعمم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 159 پست
بله عزیزم  اجاره میتونه بکنه الان واسه پسرعمم خونه مجردی گرفتن دوتا برادر دارن زندگی میکنن

خب خداروشکر شما هم موقع عروسیتون خونه جدا اجاره میکنین اونم همونجا بمونه مگ بچه هست .. بگو برو پیش خانوادت ادم باید خودش دیگ شعور داشته باشه ن اینکه تذکر بدی

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
عمم میدونه من غدم زبونم درازه  واکنشش و نمیدونم ولی اگه این موضوع رو به پسرعمم بگم اینکه واقع ...

☹️فقط صرف اینکه بگن حق با توئه مشکل حل نمیشه، راه چاره شون چیه، اگه هیچکس نیست برات کاری کنه خودت بشین با عمت حرف بزن، بدون رودروایسی، هرچقدرم پررو باشه ولی اون زنه حرفای تو رو میفهمه،تیر اخر نامزدته، اون اگا قبول نکنه مادش نمیتونه مجبورش کنه

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم ایشون بگن ولی مگه واقعا برادر و محرمتونه؟؟؟ شرایطتون خیلی سخت میشه  درسته مهمون ح ...

چرا خواهر داره داییاش اینجاس همشون جز یکیش

عموام داره پسر خاله ام داره عمه ام داره

به خدا ی هفته بیاد بمونه کاری ندارم اتفاقا بیشتر تو این یه هفته زحمتشو میکشم احترام میزارم

فکرشو کن تا وقتی ازدواج کنه یعنی 23،24 سالگی

اره عزیزم خودمم به این فکر میکردم پسرعمم تا الان پیش پدر مادرش عمم انداخته تو سر زبونش محمد بعد از ...

بگو مگه من بهزیستی ام که به فرزند خوندگی بگیرم تا وقتی که ازدواج کنه؟😐بنظرم اصلا به بابات بگو بگه بهشون اگه نه خودت به عمت و شوهرت بگو نمیتونی!

میدونی از چی میسوزم اینکه میدونم بیاد زحمتشو بکشم پس فردا که زن گرفت همه ی زحمتای منو فراموش میکنه چ ...

اره والا فردا این زنش میشه جاریت بهش نگاه کنی میگه تو بهش چش داری 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
بگو مگه من بهزیستی ام که به فرزند خوندگی بگیرم تا وقتی که ازدواج کنه؟😐بنظرم اصلا به بابات بگو بگه ب ...

با اینا راحت نیستم

بابامم هم ادم منطقیه دخالت نمیکنه میگه زندگی خودته

به همون پسرعمم میگم

ازین راهم میتونی وارد شی، پیشنهاد بدی نیست، خودتو بزن به بیحیایی شاید پا پس کشید عمت

ببین عمم اگه بی حیاس به گفته ی خودش من بی حیا تر از خودشم

یکم رو در واسی دارم وگرنه مطرح میکنم این موضوع رو و نمیزارم بیاد

ازین راهم میتونی وارد شی، پیشنهاد بدی نیست، خودتو بزن به بیحیایی شاید پا پس کشید عمت

االبته بیحیایی منظورم عاشقانه هات برای نامزدته، همشو بهش بگو

چرا خواهر داره داییاش اینجاس همشون جز یکیش عموام داره پسر خاله ام داره عمه ام داره به خدا ی هفت ...

کاش تو یک ساختمون می‌بودین

ولی واحد جدا

شماهم که میگین وضعیت مالیشون خوبه

تاهم حواستون بهش باشه 

هم مستقل وزندگی خودتونو داشته باشین

هم گناه نکرده باشین از لحاظ محرم ونامحرمی و حدود روابط

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
با اینا راحت نیستم بابامم هم ادم منطقیه دخالت نمیکنه میگه زندگی خودته به همون پسرعمم میگم

اتفاقا چون بابات منطقیه بهش بگی بهتره بگو من راحت نیستم اینا اینجوری میکنن تازه عروسم هستم همشم ۲ سال ازت کوچیک تره! همه اینا مهمه بهش بگو درجریان باشه بعدش به شوهرت بگو

ببین عمم اگه بی حیاس به گفته ی خودش من بی حیا تر از خودشم یکم رو در واسی دارم وگرنه مطرح میکنم این ...

اگه دیدی چاره نداری و بقیه برات کاری نکردن، مجبوری از همین روش استفاده کنی، البته همه اینا به رفتار نامزدت هم بستگی داره، چقدر به حرف توئه چقد به حرف مادرش؟ 

اره عزیزم میگم منتظرم ببینم پسرعمم چی میگه بازم تاپیک میزنم

اره عزیزم تا عروسی نکردی همیشه حرفشو پیش بکش. 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️