2777
2789
عنوان

چ جوری با احترام به پسرعمم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 159 پست
اگه به عمت بگی اجازه نمیدم فلانی بیاد خونه من چه واکنشی نشون میده؟ 

عمم میدونه من غدم زبونم درازه 

واکنشش و نمیدونم ولی اگه این موضوع رو به پسرعمم بگم

اینکه واقعا نمیتونم راحت باشم تو خونه سن برادرت کمه

اگه خودت بودی این موضوع رو قبول میکردی یا نه

اگه خواهر خودت بود ناراحت میشدید سر این موضوع یا ن

اینکه من قراره ی تازه عروس باشم

اگه اینارو بگم واکنش خاصی نشون نمیدن میگن حق با توعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام ب عمت بگو ..‌مگ‌ تورو گرفتن واسه کلفتی بقیه. نمیتونی تو خونت راحت لباس بپوشی حرف بزنی چیزی ک دلت میخواد بپزی شاید شما نتونی شام نهار درست کنی ولی بخاطر بقیه حتما باید درست کنی با احترام بگو من نمیتونم خودش خونه اجاره کنه

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
با احترام ب عمت بگو ..‌مگ‌ تورو گرفتن واسه کلفتی بقیه. نمیتونی تو خونت راحت لباس بپوشی حرف بزنی چیزی ...

بله عزیزم 

اجاره میتونه بکنه الان واسه پسرعمم خونه مجردی گرفتن دوتا برادر دارن زندگی میکنن

اصلا برا همین موضوع  کلا کات کن اگه قبول نکرد 

می دونی چرا ؟ 

چون همین آدم که راهش بدی تو خونه  از کلی تفریح و خوشی بزنی  و کلا جوونی نکنی یه تشکر خشک و خالی نمیکنه 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

والا من تو یه ساختمونم از دستشون ارزوی مزدن میکنم یوقتایی

مادرشوهرم یه وقتایی میره خونه پدرش مسافرت چندروز میمونه 

زنه به من میگه ک‌من میرم تو هرروز براشون غذا درست کن مریض باشن میگه مراقبشون باش غذاشونم زودتر ببر

منم شوهرم هرروز رو دعوتشون میکنه خونمون همون دوماه یکبار ک میره تو اون سه چهارروز دیوونه میشم 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
آره ولی من واقعا نمیتونم قبول کنم البته پسرعمم گفته مثل برادر خودته هر لباسی خواستی بپوش اون که نمی ...

عزیزدلم ایشون بگن

ولی مگه واقعا برادر و محرمتونه؟؟؟

شرایطتون خیلی سخت میشه 

درسته مهمون حبیب خداست ولی یه روز دو روز.چن سال؟؟

اگه پدر مادر و سالخورده بود بله وظیفه ی آدمه 

ولی این مورد نمیدونم🤔 آخه برادر همسرتونم هست

بنده خدا جز شما انگار کسی رو تهران نداره

نمیدونم ولی واقعا شرایط سختیه

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
اصلا برا همین موضوع  کلا کات کن اگه قبول نکرد  می دونی چرا ؟  چون همین آدم که راهش ...

میدونی از چی میسوزم اینکه میدونم بیاد زحمتشو بکشم پس فردا که زن گرفت همه ی زحمتای منو فراموش میکنه چسی میاد برام با زنش

سر این موضوع عمرا بزارم پاشو بزاره تو خونم

یا کات میکنم با کسی ک دوسش دارم ازدواج نمیکنم

یاام این موضوع رو حلش میکنم

میدونم اگه دختر خودشون بود قبول نمیکرد صد در صد

چون دخترشم با پسرعمه ی خودم ازدواج کرده یعنی دختر خاله پسر خاله

ولی بازم دخترش قبول نکرد برادر شوهر مجردش بیاد بمونه تو خونش

یاد عموم افتادم مجرد بود با ما زندگی میکرد تا وقتی من ده سالم شد باهامون بود همیشه خونه دو طبقه میگرفتیم یا خونه دو خوابه یه خوابش واسه عموم بود 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک