2777
2789

کوردها فقط میتونن زبان عربی رو خوب باد بگیرن چون کوردها وعربها هردو تلفظ کلمات از گلو هست.من بختیاری ام ولی خیلی ساله تو منطقه عربا زندگی میکنم دوستان عرب زیاد دارم وکامل عربی حرف میزنم عین خودشون

گذر زمان ویرانگره خاطرهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عربی فصیح یاد بگیر که بتونی با بقیه کشورا ارتباط برقرار کنی من خودم دارم عربی عراقی یاد میگیرم

عربی فصیح همون زبان اخبار گو هاست درسته؟

چرا رفتی سراغ عراقی حالا؟😉

عربی فصیح همون زبان اخبار گو هاست درسته؟ چرا رفتی سراغ عراقی حالا؟😉

چون کربلا زیاد میرم برای صحبت و مراوده نیاز دارم

از استادم خودم همین سوال شما رو پرسیده بودم که کدوم لهجه عربی میشه با همه عرب زبان ها ارتباط گرفت یاد بگیرم گفت فصیح همونی که تو کتابای عربیمون میخوندیم لحجه عراقی خیلی متفاوت وخیلی راحتره

لهمه شامی خیلی مورد توجه هست از لحاظ  زیبایی

منم تو گوگل اینو خوندم.

ولی واقعا اطلاعات دقیق تری نیست. یعنی لهجه شامیها برای بقیه عرب زبانها قابل فهمه؟ و متقابلا شامیها زبان بقیه رو خوب میفهمن؟

چون کربلا زیاد میرم برای صحبت و مراوده نیاز دارم از استادم خودم همین سوال شما رو پرسیده بودم که کدو ...

خوبه که کاربردی یاد گرفتی. احتمالا کسی که یکیشو یاد بگیره بقیه جاها هم بتونه گلیم‌خودشو از آب بیرون بکشه

تقریببا بله چون به واسطه فیلم هاشون که همه جا پخش میشه لهجه قابل فهمی هست 

یه دوست قدیمی داشتم عراقی رو کاملا مسلط شده بود. یادمه بعدش داشت لبنانی میخوند! احتمالا تفاوتها یه مقدار زیاد باشن