2777
2789
آنلاین یا از قبل ضبط شده؟ قیمتش چند عزیزم؟

ساعتی ۸۰ 

جزوه میدم و ویس

پرسش و پاسخ عربی میکنم.

راه بیفتی.

تضمینی راضی نبودی نصف پولتو جلسه اول پس بگیر

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
عزیزم من اگه بخوام یاد بگیرم، با چه لهجه ای یاد بگیرم که هم خوش لهجه و زیبا باشه هم بتونم بقیه لهجه ...

منم امروز با یه کاربر عرب صحبت کردم 

من با عرب های اصیل چند کشور صحبت کردم 

یکیشون مراکشی بود گفت عربی موروکو یاد بگیر که همه ی لهجه ها رو بفهمی 

همین کاربر عربی که امروز حرف زدم گفتن عربستان یاد بگیرم 

بنظرم همون عربستان 

البته خودمم شک دارم 

🤍Devils' Angel🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اگه بخوام یاد بگیرم، با چه لهجه ای یاد بگیرم که هم خوش لهجه و زیبا باشه هم بتونم بقیه لهجه ...

منم امروز با یه کاربر عرب صحبت کردم 

من با عرب های اصیل چند کشور صحبت کردم 

یکیشون مراکشی بود گفت عربی موروکو یاد بگیر که همه ی لهجه ها رو بفهمی 

همین کاربر عربی که امروز حرف زدم گفتن عربستان یاد بگیرم 

بنظرم همون عربستان 

البته خودمم شک دارم 

🤍Devils' Angel🤍

ساعتی ۸۰  جزوه میدم و ویس پرسش و پاسخ عربی میکنم. راه بیفتی. تضمینی راضی نبودی نصف پولتو ...

عزیزم بذار فکرهامو بکنم  اگه اوکی شد بهت پیام میدم.

شماره ات رو اینجا یا تو خصوصی بذار که اگه اوکی بود معلمم باشی.😘

عزیزم بذار فکرهامو بکنم  اگه اوکی شد بهت پیام میدم. شماره ات رو اینجا یا تو خصوصی بذار که اگه ...

درخواست بده

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

عربی فصیح یاد بگیر که بتونی با بقیه کشورا ارتباط برقرار کنی من خودم دارم عربی عراقی یاد میگیرم

منم امروز با یه کاربر عرب صحبت کردم  من با عرب های اصیل چند کشور صحبت کردم  یکیشون ...

شاید بفیه عربها هم زبون بقبه کشورها رو بفهمن. من‌جات باشم سراغ عربی مراکشی نمیرم.

مهم هاشون فکرکنم مال عربستان و مصر و لبنان باشه.

ولی اینکه کدومش خوش لهجه تر و کاربردیتره رو نمیدونم.

انا احبک

من فقط خوندم راهنمایی و دبیرستان نمره مو بگیرم

بعدش ریست فکتوری کردم😂😂😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
شاید بفیه عربها هم زبون بقبه کشورها رو بفهمن. من‌جات باشم سراغ عربی مراکشی نمیرم. مهم هاشون فکرکنم ...

خودم که تا حد متوسط با عربی عراقی یاد گرفتم 

و حس میکنم که کلا عربی لهجه عربستان بهتر باشه 

ولی اون شخصی مراکشی که دیدم اصرار داشت که نههه عربی موروکو خیلی بهتره 🥲

🤍Devils' Angel🤍

السلام علیکم کیف حالکم بخیر انشالله؟ 😂

مرسی. فهمیدم ولی بلد نیستم. فقط تو فیلم سقوط دیدم موقع خداحافطی میکفتن مع السلامت. خواستی بری بگو بهت اینو بگم😉😄

شما عربی کامل بلدی؟

زبان‌همه کشورهای عرب زبانو متوجه میشی؟