2777
2789

سلام دوستان من چند روز پیش با دوست پسرم کات کردم تا هفته قبل همه چی خیلی اوکی بود هفته قبل 5 شنبه رفتیم بیرون و همه چی خوب بود از شنبه همش دیدم گرفتس مثل قبل توجه نمیکنه هی گفتم چته چته تا اخر گفت حالم بده دیگه نمیکشم تا الانم تظاهر میکردم به حال خوب هیچی واسم اهمیت نداره دارم زیر فشار له میشم و از این حرفا من سعی کردم ارومش کنم و حالشو خوب کنم اما چند روز گذشت و هی ازش بی محلی دیدم تا اینکه بهش گفتم ازت ناراحتم

اونم گفت من نمیتونم رفتارامو درست کنم تا الان انگار یه نقاب زده بودم و الان اون نقابه رفته کنار من هیچ وقت محبت ندیدم هرچیم بشه نمیتونم رفتارمو درست کنم گفتم یعنی بخاطره من خودتو درست نمیکنی من دارم اذیت میشم گفت نمیتونم گفتنش به حرف راحته ولی من نمیتونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم قبلش وقتی بحثمون شده بود یهو بلند شد وسط بحث ول کرد و رفت باشگاه با اینکه من بهش گفتم نرو چندبار بهش گفته بودم وقتی ناراحتم منو ول نکن برو اینکارش خیلی اعصابمو خورد کرد و حس بی ارزش بودن بهم دست داد

خلاصه ک من چندبار بهش گفتم کمکت میکنم حالتو خوب کنی ولی گفت حسش نیست و نمیشه و از این حرفا

منم باهاش کات کردم ک اذیت نشم از رفتاراش ولی الان حس بدی دارم ک توی اون شرایط بد رهاش کردم من خودمم قبلا اینجوری بودم یه حالت افسرده داشتم و اون تایم میخواستم باهاش کات کنم ک اذیت نشه ولی اون گفت کنارت میمونم 

الان نمیدونم چیکار کنم بهش پیام بدم یا نه میترسم از یه طرف فک کنه ادم اویزونیم ک نمیتونم پای حرفم بمونم از یه طرفم بی نهایت دلم براش میسوزه و احساس گناه میکنم من واقعا دوسش دارم با همه چیزش ساختم اون میگفت دیگه بی حس شده نسبت به همه چیز میگفت الان رفتنت برام عادیه چون عادت شده برام اتفاقای بد