2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفت از روز دوم پریودت قرص ضد بارداری استفاده کن حالا من از شبی که استفاده کردم پریودم دیگه نیومد یعنی شب دوم خوردم روز سوم درحد چن قطره بود ،کسی اینجوری بوده؟قرص ضد بارداری باعث باعث قطع شدن پریود میشه؟

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تا چند ماه اول طبیعی 

آها ممنون یعنی تا چن ماه پریودم کم میشه؟آخه من پریودم ۷ روزه ست ولی این ماه تقریبا ۳ روز شده حتی روز سوم در حد چن قطره بود اصلا درست نیومد.

آها ممنون یعنی تا چن ماه پریودم کم میشه؟آخه من پریودم ۷ روزه ست ولی این ماه تقریبا ۳ روز شده حتی روز ...

ببین اگر کامل قطع شد برو دکتر در کنارش یه قرص دیگه بهت میده که نرمال بشه ولی تا سه ماه طبیعی بعد باید بیوفتی رو روال

به نظر من استفاده نکن مگه تنبلی در چه حد داری رحمت رو گرم کن

خیلی نیست ،آخه میخواستم دیگه جلوگیری طبیعی نداشته باشم واسه همین این قرص رو دادن گفتن  واسه تنبلی هم خوبه

خیلی نیست ،آخه میخواستم دیگه جلوگیری طبیعی نداشته باشم واسه همین این قرص رو دادن گفتن  واسه تنب ...

یه دکتر اوایل ازدواج به من داد بعد به طور اتفاقی با یه دکتر طب سنتی آشنا شدم

خداخیرش یده گفت با خوردنش رحمت سرد میشه و مشکل پیدا میکنی

دارو داد واسه گرم کردن رحم

جلوگیری با ک ا ن د و م داشته یاش

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی