2777
2789

بنام خودم پارسال برا بابام وام گرفتم حالا هرماه قسطاش میریزه تو کارت من بانک کم میکنه.جمعه هم تولد نامزدمه منم پول ندارم خیلی احساس بدی دارم که خونوادش تدارک ببینن بعد من که عشقشم دست خالی باشم.به رییسم گفتم بهم مساعده بده اما میگه چکم برگشت خورده حالا سعیم میکنم میترسم اونم پول نده.دوس ندارم از کسی قرض بگیرم.بنظرتون کادویی که مد نظرمه از قسط وام بردارم بعد که چند روز دیگه حقوقم گرفتم بذارم جاش؟به بابام بگم؟میترسمم نگم بانک به بابام زنگ بزنه اخه بابام ضامنه.میترسمم بگم بهم بی اعتماد شه چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بابا بگو این کارو بکن عزیزم حتما موافقت میکنه خیالتم راحته ک اطلاع دادی بهش

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

ب بابات بگو ازش پول بخواه بهشم بگو حقوقتو گرفتی پس میدی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

برای یه قسط زنگ نمیزنن. حداقل باید دو ماه دیرکرد داشته باشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

معمولا در حد یه قسط عقب افتادن زنگ نمیزنن سه قسط عقب بیفته زنگ می‌زنند

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰

استارتر اینطوری بدحسابی میشه ،زنگ بزن به بابات ازش قرض بگیر اگه توانشو داره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من موندم واقعا ماها ک این همه کار میکنیم چرا باز به بی پولی میخوریم😭

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
نمیشه از بابات بگیری وقتی حقوقتو دادن پسش بدی؟؟ ما که اگه یه ساعت از وقت پرداخت قسطمون بگذره سریع زن ...

به بابام بگم میگه ازت پس نمیگیرم منم دوس ندارم اخه وقتی دستش خالیه