fateme1401 مدیر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1345 عنوان همین الان حال دلتون چطوره!) | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 33 پست من خودم ناراحتم اصنم هرکاری میکنم چند روزه خوب نمیشم...روزی سه سانس درحال گریه ام..شما چطورید!؟ شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم 1402/03/13 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saia عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 4292 کاش قبل از بچه دار شدن فکر خیانت میوفتاند که اون زن هم میتوانست زندگیشو دوباره بسازه... آره واقعانمیدونم آدما از این دنیای فانی چی میخوان واقعا که هر چی میدون بهش نمیرسن شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
fateme1401 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1345 آره واقعا نمیدونم آدما از این دنیای فانی چی میخوان واقعا که هر چی میدون بهش نمیرسن اتفاقا دیشب به شوهرم میگقتم کاش میشد بیخیال همه چی شد...خسته شدم بس دویدم و نرسیدم....دلم واقعا یه چیزی مثل دریا رو میخواد چند ثانیه نفسم رو حبس کنم و برم زیر اب و هیچی از این دنیا رو نبینم نشونم... شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم
saia عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 4292 اتفاقا دیشب به شوهرم میگقتم کاش میشد بیخیال همه چی شد... خسته شدم بس دویدم و نرسیدم.... دلم واقعا ... نمیدونم چرا با حرفات چشام بارونی شد.....حال دل بعضیامون انگار خوب نمیشهچند سال از این قضیه میگذره ولی من زخمای خوب نشده جوونیم رفت همه پلهای پشت سرم خراب شد به آینده نامعلوم نگاه میکنم...... شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
mahiii_khanom عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 554 من حالم خوبه خدارو شکر.منم حالت افسردگی داشتم اما باور داشتم حال خوب یه چیز درونیه که باید بدستش آورد و ربطی به شرایط ندارهالان خیلی بهترم احساس آرامش میکنم.توصیه میکنم ویس های تنها مسیر آرامش استاد پناهیان را گوش بدید