2777
2789
عنوان

همین الان حال دلتون چطوره!)

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم.. اما باور کن شوهر منم وضعش همینه...درسنه که خونه اس..اما بیشتر هم خونه ایم.. ماهی ...

فقط و فقططططط بخاطر خونوادم موندم...وگرنه میدونسم چکارکنم این احمق اشکشو دربیارم...شبوروز تنهام ..خاک برسر می مونه باهمکاراش ناهارمیخوره با ذوق برام تعریف میکنه حالیش نیس زن جوونی مث من تنهام همش

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
فقط و فقططططط بخاطر خونوادم موندم...وگرنه میدونسم چکارکنم این احمق اشکشو دربیارم...شبوروز تنهام ..خا ...

بخاطر هیشکی نمون...اگر بچه نداری 

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

حال دلم.... 

یکم گیجم برنامه هام ب خاطر بارداری بهم ریخته 

خوب نمیتونم ب خونه زندگیم برسم حس میکنم همه جام کثیفه

از کارم استعفا دادم 

درسم و نمیتونم درس بخونم 

همه چی قاطی پاتی 

یدونه فندوق اومده رفته تو دلم همه چی و بهم ریخته فسقلی من🥺

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
حال دلم....  یکم گیجم برنامه هام ب خاطر بارداری بهم  ریخته  خوب نمیتونم ب خونه زند ...

عزیزم...

قربون فندقت...اشکال نداره فندق با خودش‌برکت میاره...فقط صبر کن و ببین

حالم خرابههه خیلی خراااب دلم میخا الان یکی باشه بریم دور بزنیم بریم بیرون

برعکس تو من دلم میخواد یه جای خلوتی بود...

مثل دریا میرفتم اونحا مینشستم..

چرا!؟ چیشده!؟

با بچه هام تنها ندای میکنم

شوهرخیانتکارم رفت زن گرفت عین خیالم نیست با زندگی من چیکار کرد

الانم هم بچه داری برام مونده هم خانواده خودم که باید زیر ذره بینشون باشم

از زن بودن فقط مادری کردن برام موند چی میشد تو این ۸میلیارد آدم یکی منو بخاطر خودم بخواد 

دست تنها سخته هم مادر باشم هم پدر....

دلم خیلی گرفته خیلی

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
بخاطر هیشکی نمون...اگر بچه نداری 

ن بچه ندارم ببین تو چن سال کاری کردم شوهرم ک ی قرون نداش وضع مالیش عالی بشه...از تیپو قیافه و هیکلمم نگم بهت..بخدا همه چیززز در حد عالیه تو زندگیمون..فقط این دیر اومدنش از زندگی منصرفم میکنه....

پنج روزه ی کلمم حرف نمیزنم بخاطر همین دیر اومدنش..الانم ک قهرم فرصت دیده بدتر دیر میاد...

حالا بخام برا رفتن اقدام کنم میاد ب پاهام میفته مطمعنم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
عزیزم... قربون فندقت...اشکال نداره فندق با خودش‌برکت میاره...فقط صبر کن و ببین

مرسی عزیزم 

فدای محبتت❤️

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
با بچه هام تنها ندای میکنم شوهرخیانتکارم رفت زن گرفت عین خیالم نیست با زندگی من چیکار کرد الانم هم ...

کاش قبل از بچه دار شدن فکر خیانت میوفتاند که اون زن هم می‌توانست زندگیشو دوباره بسازه...