2777
2789
عنوان

همین الان حال دلتون چطوره!)

123 بازدید | 33 پست

من خودم ناراحتم اصنم هرکاری میکنم چند روزه خوب نمیشم...

روزی سه سانس درحال گریه ام..

شما چطورید!؟

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

هوف منم عصاب ندارم 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هرروز هزاران سانس گریه میکنم...هرمشکلیو رد کردبم...

الان تنها مشکلم اینه شوهرم شش ساعت بعد از سرکارش میاد هرروز خونه...میگ اداره می مونم...قهرمیکنم..بازبون خوش مبگم...دعوامیندازم فایده نداره اصلا تو مغزش نمیره..چن شیفت شباس میگ صبا میمونم اداره میخابم....

خیلییییی ناراحتم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بین چند راهی گیرم دلم یه خوشحالی از ته دل میخاد حالم معمولیه ولی حس میکنم یه عالمه انرژی دارم کارای مورد علاقمو بکنم‌ چیزی یاد بگیرم آمو دسترسی به هیچی ندارم نشستم بازی کردن مامان و پسرممو میبینم و در نی نی سایت میچرخم

من هرروز هزاران سانس گریه میکنم...هرمشکلیو رد کردبم... الان تنها مشکلم اینه شوهرم شش ساعت بعد از سر ...

عزیزم درکت میکنم..

اما باور کن شوهر منم وضعش همینه...درسنه که خونه اس..اما بیشتر هم خونه ایم.. ماهی دوبار به زور رابطع داریم...

نمیدونم چرا اینجوری شده زندگیمون خیلی خستم..

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم