2777
2789

آیا از اين شغل راضی هستین؟ 

چجوری تونستین مشتری جذب کنین؟ 

عوارضی داشته براتون تا الان؟

هزینه وسایلتون چقد بود 

لطفا بگین هر تجربی اي دارین هرچی میدونین بگین ❤️

کاربری دست 2 نفره 

چقدر این روزا من تاپیک لاین ناخن میبینم خخخ.

دوندگی زیاد داره تلاش و تمرین زیاااا  میخاد هزینه ها افتضاح بالاست و بنظرم میخوای شروع کنی فکراتو بکن یه پشتیبان مالی میخای برای شروع تا بیفتی رو غلتک 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مذهبی هستی باید بگم که درامد این کار از نظر شرعی حلال نیست. چون مانع غسل و وضو میشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

تخفیف به مدت محدود با بهترین موادومتریال و متد

ترمیم پودر فقط ۷۰

ناخن شکسته ۱۵

لاکژل ساده فقط ۶۵

کاورناخن خودتان با پودر فقط ۱۳۰

کاشت ناخن متوسط فقط ۱۸۰

لمینت فقط ۱۴۰

آموزش صفرتاصد پودر فقط ۲ م

آموزش صفرتاصد انواع ژل فقط ۲م

آموزش صفرتاصد دیزاین ها و طراحی باقلم فقط یک و نیم

بامدرک با پشتیبانی

در بهترین لوکیشن فلکه اول تهرانپارس

جهت رزرو نوبت واتساپ و پیامک بنویسید( تخفیف نی نی سایت) تا نوبت ویژه ی تخفیفات به شما داده شود

09351090977