تمام اون مدت با یه زن شوهر دار بود انقد زرنگن که هیچکی نمیفهمه باهم رابطه دارن خوب و خوشن گفتم منو بازی دادی منم ابروتو میبرم گفت به زور میخوای خودتو بندازی گردن من نمیخوامت دیگه باداین قضاوتات...سرک کشیدن تو زندگیم بدم میاد ازت اخه من مگه جز عشق چی بهش دادم💔😔اون زن شوهر دار چی بهش داد که طرفشو میگیره و میگه شوهرش بهش خیانت میکنه حق داشته..من چیکار کتم کمکم کنید به نظرت ابروشون ببرم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
تو بهش عشق دادی ولی اون با یه زن متاهل وارد رابطه شده چون عشق نمیخواد چیزای دیگه ای میخواد
همون بهتر که بره دنبال لیاقتش
دیگه بهش فکر نکن و باهاش کاملا قطع رابطه کن
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵