2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول یکی آدم استفراغشو که دوباره نمیاد بخوره.(عذر میخوام)

اگه خوب و بساز بودین با هم که کار به طلاق نمیکشید .

دوباره میخوای برگردی به اون زمان و اینا رو مرور کنی .

مگر اینکه مشکل طلاق از خودت بوده باشه و الان نخوای مثل سابق باشی و عوض شده باشی و ایشونم قبولت کنه .

دروغ بابت کار

برنگرد خواهر من من با این دروغایی ک ب من گفته اونم قبل ازدواج ببین چقدر خنگ بودم دیگه یه دروغ شد دوتا دو تا شد سه تا منو با دروغاش خام کرد و افتادم تو چاهی ک نمیتونم ازش دربیام با خونواده ام بخاطرش جنگیدم تا بهش برسم با همه در افتادم حیف حیف 

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
چرا جداشدی دوری باعث میشه بدی هاش رو فراموش کنی بشین خوب فکر کن اگه ارزش برگشت داره بهش بگو وگرنه ...

باید به معرفه اونموقه ک از نزدیکامونه بگم ک بهش برسونن ی جور... ولی میترسم بگه زن نمیخام دیگه

به قول یکی آدم استفراغشو که دوباره نمیاد بخوره.(عذر میخوام) اگه خوب و بساز بودین با هم که کار به طل ...

نه مشکل اون بود با دروغایی ک گفتن اما الانشم معلوم نیس اگه بکگم چ عکس العملی نشون بده... دیدی مردا پروو میشن یهو! اینم شاید بگه نه

چون هیچکی بهتر نیومده یا اگهم اومده تموم شده

حماقت نکن چیزی که تمام شده را رها کن 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
نه مشکل اون بود با دروغایی ک گفتن اما الانشم معلوم نیس اگه بکگم چ عکس العملی نشون بده... دیدی مردا پ ...

فکرات بکن عزیز .چون بهتر از اون پیدا نکردی دلیل نمیشه باز برگردی  بهش .همون کمبودا و مشکلات باز هم آزارت میده .

به قول خودت ممکنه جو گیر هم بشه حتی و پرو بازی بیشتری هم دربیاره برات و بشه نقطه ضعف دایم به سرکوفتت بزنه بعدها.

یکی از آشناهای ما بعد طلاق  پشیمون شد و پیغام داد به شوهر سابق که به هم برگردن ،اما  اون آقا و خانوادش قبولش نکردن و آبروی خانم رفت ،چون به همه گفتن خانم چه رفتارایی داشته که طلاق دادنش .یه جورایی خانم خودشو سر زبون انداخت با درخواست برگشتش.که با جواب منفی روبرو شد 

اخه تا کی مجرد بمونم ی درست حسابیم نیومده تاالان اگهم اومده بهم خورده

چن سالته؟خب مجرد بودن ک بهتره بخدا اشتبا میکنی به وقتش با یه ادم خوب اشنا میشی ادم از روخوشی ک نمیره طلاق بگیره تو اگ الان برگردی بهتر ک نمیشه هیچ از قبلم بدتر میشه

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/