2777
2789

عزیزم برو مرکز بهداشت خیابون خودتون اونجا مشاور هست اونا میتونن بهت زوج درمانگر معرفی کنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیخشید اینجا میپرسم بچتون خوب شد؟توی تاپیک اوتیسم دیدم پیامتون و خیلی شبسه بچه منه علامت هاش م ...

سلام عزیرم بله الان خداروشکر کاملا نرماله گویا طبیعی بوده رفتاراش

سلام عزیرم بله الان خداروشکر کاملا نرماله گویا طبیعی بوده رفتاراش

عزیزم ببخشید دوبازه پیام میدم بچه من پنج ماهشه و وقتی میخواد بخوابه عین دیوونه ها میشه تند تند دست و پا میزنه دهنش رو باز و بسته میکنه هی زیون میزنه به لب پایینش و از همه بدتر الکی ذوق میکنه و میخنده واقعا وحشت میکنم گفتین بچه شما هم موقع خواب الکی میخندید درسته؟چند ماهش بود؟

عزیزم ببخشید دوبازه پیام میدم بچه من پنج ماهشه و وقتی میخواد بخوابه عین دیوونه ها میشه تند تند دست و ...

اره ب عین دیوونه ها بود منم میترسیدم 😅انقد سرشو تند تند تکون میداد که نگو،ببین اشتباه منو نکن الان حسرت دوران نوزادیشو میخورم که همش ذهنم به اوتیسم گذشت و لذت نبردم و واقعا تا یکسال و نیم همه کاراش بنظر من مشکوک بود ولی بعدش یهو اکی شد البته قبلش هم همه میگفتن طبیعی من از بس تو اینترنت چرت و پرت میخوندم کلا میترسیدم

اره ب عین دیوونه ها بود منم میترسیدم 😅انقد سرشو تند تند تکون میداد که نگو،ببین اشتباه منو نکن ...

میدونی مادر که باشی همش نگرانی البته همه مادرها این طور نیستن ها 

من از اوتیسم و تشنج وحشت دارم و تشخیصش هم واقعا کار من نیست دکتر هم نمیتونه تشخیص بده تو این سن چه رسد به من و بچه هم دیوونه بازی زیاد درمیازه دارم روانی میشم یچه من خیلییی تو خواب میپره شب ک میخوابه ساعت به ساعت با جیغ بیدازم میکنه. خودش چشمش بسته هست ولی گریه میکنه همش نگرانم دارم  دکتر هم میبرم نوار مغز و ام از ای و غیره مینویسه  اگر هم سالم باشه کشتنش میدن واقعا مستاصل شدم بازم ممنونم از جوابت عزیزم امیدوارم نگرانی های منم بی مورد باشه و بعد از این نگرانی ها خودم سالم بمونم و بتونم سلامت بچم رو ببینم برام دعا کن بازم ممنون از جوابت

میدونی مادر که باشی همش نگرانی البته همه مادرها این طور نیستن ها  من از اوتیسم و تشنج وحش ...

ببین من این مسیرو رفتم تا زیر دوسال واقعا نمیشه تشخیص داد مدل بچه هست و یا مشکلی داره پس بنظرم بیخیال شو شاید باورت نشه من به قدری ترس داشتم و تمام کاراش برام مشکوک بود(واقعا شبیه اوتیسم بود) که هرروز کارم گریه بود و تمام طلاهامو نذرش کردم بعدش انقد تحقیق کردم و به بچه های اطرافم توجه کردم فهمیدم که نشونه های اوتیسم زیر دوسال با بچه عادی مشترکه اگه بعد دو سال این نشونه ها بمونه باید مشکوک شد،من حتی پسرم تا یکسالگی واکنش به اسمش صفر بود که دکترای اطفال بهم میگفتن مهم نیست ولی تو اینترنت همه میگفتن پس مشکوکه……

ببین من این مسیرو رفتم تا زیر دوسال واقعا نمیشه تشخیص داد مدل بچه هست و یا مشکلی داره پس بنظرم بیخیا ...

عزیزم اگر میشه برای منم دعا کن که بچه منم سالم باشه

چه جالب منم نذر پولی زیادی کردم این مدت 

پناه بر خدا ممنون از جوابتون

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee

کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن