2777
2789
عنوان

میشه بگید چیکار کنم

121 بازدید | 15 پست

سلام 

راستش تو اقدامم و الان دو سه روزه ک خیلی بدجور حالت تهوع دارم و حتی دیشب نتونستم بخابم کلا، رنگمم زرد شده و پریده

امروز هم باید پریود میشدمو نشدم(همیشه پریودم منظم منظم بود حتی ی روزم عقب یا جلو نمیوفتاد) و هیچ کدوم از علاعم پریود هم ندارم

الان بی بی چک قطره ای زدم منفی شد ،

لطفا اگ کسی تجربه داره راهنماییم کنه چیکار باید کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حالت تهوعت بخاطر بارداری نیست

حالت تهوع بارداری به این زودیا شروع نمیشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

فقط این رو اطلاع دارم که بدن شما تحت استرس بسیار زیادی قرار داره. احتمالا میدونید  که نظم قاعدگی  استرس مادر رابطه تنگاتنگی دارد بنابراین چندان دور از انتظار نیست که در این ماه ها پریود شما چند روز حتی تا یک هفته عقب یا جلو بیفتد. 

پس استرس نگیرین عزیزم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

مشکل گوارشی هم داری که حالت تهوع بهت دست داده از اونطرف فکر میکنی شاید باردارشدی و حس تلقین و حالت تهوع بهت دست داده پاشو بعد صبحونه یه مولتی ویتامین بخور بهتر میشی گلم

ممنون از راهنماییت عزیزم ❤

قوربونت ❤️

انشالله اتفاقای خوب براتون بیفته 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

مشکل گوارشی هم داری که حالت تهوع بهت دست داده از اونطرف فکر میکنی شاید باردارشدی و حس تلقین و حالت ت ...

ن ن اتفاقا مشکل گوارشیو اینا ندارم 

چن روزه احساس ضعف دارم و غذا هم نمیتونم بخورم

استرسو اینام اصن ندارم

نمیدونم چیکار کنم فعلا ک صبر میکنم تا ی چن روز دیگ دوباره تست میزنم