2777
2789
عنوان

چجوری خودمو از رابطه سمی نجات بدم؟

289 بازدید | 22 پست

بچه ها طرفم همش منو از استوریاش هاید میکرد

ی بار دیدم شکست عشقی میزاره یا بی دلیل حالش بد میشد تلفنش کلی اشغال میشد میگف دوستم بود بعد دوباره گف دوست دختر سابقم یکیو فرستاده بود دعوا کنه باهام و این حرفا

واقعا کاراش خیلی واضحه ولی نمیتونم تموم کنم احساس میکنم شرایط روحی که برام ساختع ن آرامش موندن دارم نه اراده کات کردن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجیب غریبع ک هرچی میگم دروغاتو دارم واضح میبینم میگ نه تو نمیفهمی 

ناموسا خودتو نجات بده از دستش 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

بدون هیچ حرف قهر توهین فحش دیس لاوغمگین بدووووون یک کلمه حتی یک کلمه حرف یا استوری معنا برو 

لازم نیس بلاکش کنی 

ولی اگر سست عنصری بلاکش کن از همه جا ک زنگ و پیاماشو نبینی بعد با دویتاتو خانواد وقت بگذرون کتاب و ورزش ....

این آدم تشنه محبته.سیراب کردنش وظیفه تو نیست باید روان‌درمانی بشه تا آسیب نبینه.اگر دوسش داری بمون پاش و ببرش رواندرمانی.هر ترفندی ب کار میبره تا حسادتو برانگیخته کنه تا بیشتر وابسته اش بشی و بهش محبت کنی

این آدم تشنه محبته.سیراب کردنش وظیفه تو نیست باید روان‌درمانی بشه تا آسیب نبینه.اگر دوسش داری بمون پ ...

تشنه محبت نیس ولی عجیب غریبه 

طوری ک واقعا دارم دیوونه میشم 

خیلی واضح کاراشو انجام میده ولی وقتی بش میگم یجوری انکار میکنه که حس میکنم من مشکل دارم