2777
2789

من تا حالا دندون پزشکی نرفتم . 

حالا الان دندون عقل هام نهفته در اومده و خیلی استرس دارم کلا وقتی دردم میگیره شروع میکنم به بالا اوردن اصلا مهم نیست کجا درد میکنه ها  کلا از بچگی همینجوریم .

حالا الان استرس دارم که دهنم خیلی باز بمونه اگه نتونم جلو حالت تهوم رو بگیرم چی یا اگه خیلی درد داشته باشه 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دندانپزشکی کار میکنم و بارها دیدم. البته بیشتر ناشی از واکنش به مواد قالبگیری هست از درد ندیدم

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

من احساس میکردم حالم داره بد میشه خود دندون پزشکمم متوجه میشد و دستشو میکشیدکنار اوکی که میشدم بقیه ی کارشو ادامه میداد مشکلی نداره نگران نباش :)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
من تو دندانپزشکی کار میکنم و بارها دیدم. البته بیشتر ناشی از واکنش به مواد قالبگیری هست از درد ندیدم

جراحی دندان عقل چقدر طول میکشه

من برا عصب کشی بی هوش شدم از فوبیا بعد که به هوش اومدم گفت من دندون تو را درست نمیکنم خیلی ترسیده بود بنده خدا 😅😅منم فوبیا دارم دست که میاد جلو صورتم احساس خفگی بهم دست میده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من برا عصب کشی بی هوش شدم از فوبیا بعد که به هوش اومدم گفت من دندون تو را درست نمیکنم خیلی ترسیده بو ...

وای فکر کنم منم بیهوش بشم . ببین من مثلا پام پیچ خورده بود  پام بود هیچ ربطی به معدم نداشت بعد بالا میوردم 

وای فکر کنم منم بیهوش بشم . ببین من مثلا پام پیچ خورده بود  پام بود هیچ ربطی به معدم نداشت بعد ...

نه من بالا نمیارم فقط مرگ و حس میکنم حس خفگی بهم دست میده دندون کشیدم مشکل نداشتم چون کاری نداره ولی عصب کشی نه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بالا بیاری ام چیزی نیس دندون پزشکا انقد چیز چندش میبینن براشون عادیه

شاید باورت نشه اصلا نگرانه دکتره نیستم . نگران اینم که اون لحظه رو خودم بالا میارم 

جراحی دندان عقل چقدر طول میکشه

از ده دقیقه تا یک ساعت و نیم. بسته به اینکه دندون چقدر داخل استخوان باشه چه زاویه ایی داشته باشه و مهارت جراح

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.