2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا گل گفتی دیگه پیگیر علایم نمیشم  والا من از ماه پیش اقدام شروع کردم  ماه پیش که ...

عزیزم انشاا تا دو سه ماه دیگه دامنت سبز بشه ...هم دنبال علایم نباش هم بذار حد اقل ی هفته  عقب بندازی بعد بیبی چک  بزن ک‌اگخدا ناکرده  پریود شدید افسرده و ناامید و ناراحت نشید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

خوشحال نیستم من ی دونه بیشتر نمیخواستم 

والا منم یه دونه میخواستم ولی الان مجبورم یکی دیگه بیارم 😂تو هم بعدش پشیمون میشدی دوباره بچه میخواستی خدا رو شکر کن عزیزم 

من الان همش منتظرم که باردار شم 

والا منم یه دونه میخواستم ولی الان مجبورم یکی دیگه بیارم 😂تو هم بعدش پشیمون میشدی دوباره بچه میخواس ...

نه واقعا تا اخر عمر یکی میخواستم شوهرمم نمی‌خواست دیگه 

You drew stars around my scars🌙💫
عزیزم انشاا تا دو سه ماه دیگه دامنت سبز بشه ...هم دنبال علایم نباش هم بذار حد اقل ی هفته  عقب ب ...

چشم عزیزم مرسی 

من به وقتش پریود نشم ۱۰۰٪ باردارم 

چونکه عقب انداختن تو عمرم نداشتم 

من تاریخ پریودم خیلی دقیقه حتی ساعتش هم همونه 

هر ماه یه تاریخ مشخص و یه ساعت 

فقط اینماه ۴ روز زودتر پریود شدم ماه اول اقدامم بود زیاد انتظارم طول نکشید فکر کنم خدا دلش سوخت گفت گناه داره بزار زودتر پریود بشه اون ۴ روز دلش خوش نباشه 😂

نه واقعا تا اخر عمر یکی میخواستم شوهرمم نمی‌خواست دیگه 

منم اولش همینو میگفتم الان بچم ۴سالش شده شب تا صبح صبح تا شب میگه ی نی نی بیار هرجور نگاه میکنم تنهاست نمیشه باید یکی دیگه باشه

منم اولش همینو میگفتم الان بچم ۴سالش شده شب تا صبح صبح تا شب میگه ی نی نی بیار هرجور نگاه میکنم تنها ...

حداقل یکی یکی راحتتره تا یهو دوتا بچه بعدم من کلااااا دوقلو دوسنداشتم 

منم اولش همینو میگفتم الان بچم ۴سالش شده شب تا صبح صبح تا شب میگه ی نی نی بیار هرجور نگاه میکنم تنها ...

آفرین زود بچه بیار تفاوت سنی نداشته باشن 

بزرگتر بشه میگه تنها باشم بهتره 

من الان دخترم اصلا دوست نداره خواهر یا برادر داشته باشه 

😂😂😂ای جانم میدونی این ماه دکترم گفت اگه بگیره احتمال سه قلویی داری😂😂😂😂اگه گرفت بعد بیا بهم سل ...

اوه اوه خب پس هیچی دیگه نیاز به دلسوزی هم نداری 😂