2777
2789
آفرین زود بچه بیار تفاوت سنی نداشته باشن  بزرگتر بشه میگه تنها باشم بهتره  من الان دخترم ...

واقعا اینجوری سخته بچه من قبلا همینجوری بود اصلا نمیزاشت بچه کسی رو دست بزنم از وقتی بچه خواهرم به دنیا اومده چپ میره راست میره اسمش سر زبونشه هر بار میریم اونجا با ی وسواسی واسش اسباب بازی میبره بیا و ببین اینقدر حساسه روش که چیزی نخوره مریض بشه

حداقل یکی یکی راحتتره تا یهو دوتا بچه بعدم من کلااااا دوقلو دوسنداشتم 

ببین اگه مثلا بچه قرار باشه مثل بچه اول من باشه دوتا باشه بهتره حداقل ی بار اذیت میشی باهم بزرگ میشن هم بازی میشن بعد تو رو کمتر اذیت میکنه من بچه اولم به حدی اذیتم میکرد که آخر خودمو میزدم و گریه میکردم از دستش الان خیییییییلی خوب شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه مثلا بچه قرار باشه مثل بچه اول من باشه دوتا باشه بهتره حداقل ی بار اذیت میشی باهم بزرگ میشن ...

خب از کجا معلوم از من دوتاشون اینجوری نشدن؟ فکر کن تو اون موقعیت که بچت داشته اذیت میکرده دوتا بودن میدونی چقدر سختتره ؟

You drew stars around my scars🌙💫
خب از کجا معلوم از من دوتاشون اینجوری نشدن؟ فکر کن تو اون موقعیت که بچت داشته اذیت میکرده دوتا بودن ...

خب منم واسه همون میگم سخت هست ولی ی باره فکرشو بکن واسه هر بچه جدا این مرحله بگذرونی چقدر سخت میشه مثلا هرچندسال ولی اونجوری ی باره 

خب منم واسه همون میگم سخت هست ولی ی باره فکرشو بکن واسه هر بچه جدا این مرحله بگذرونی چقدر سخت میشه م ...

همه همینارو میگن بهم ولی دوس ندارم دیگه چیکار کنم 

You drew stars around my scars🌙💫
سلام گلم نه فرقی نمیکنه من خودم بعدظهر زدم سه روز گذشته بود اگه سه ماه قبل پریودیت تنظیم بود سر وقت ...

عزیز از کجا متوجه شدی به احتمال زیاد بارداره؟؟ از رویه پریودیش؟؟ یکم توضیح میدی

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
اخه تخمدان سمت راستم احساس میکنم سفت شده و یکم درد میکنه ۹ روز مونده به پریودیم 

الان بی بی زدی مثبت شده؟؟

چند وقته اقدامی؟؟

پریودی هات تنظیمش چیجوریه؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
عزیز از کجا متوجه شدی به احتمال زیاد بارداره؟؟ از رویه پریودیش؟؟ یکم توضیح میدی

از روی پریودی وقتی سه ماه دقیق پشت سرهم پریود بشی حتی ی روزم بعدش عقب بیفته احتمال زیاد بارداری اگه به پریودیت دقت کنی تو ی روز و ی تایم اتفاق میفته مثلا من 18هرماه بعدظهر پریود میشم تاحالا نشده مثلا صبح پریود بشم

از روی پریودی وقتی سه ماه دقیق پشت سرهم پریود بشی حتی ی روزم بعدش عقب بیفته احتمال زیاد بارداری اگه ...

ممنون من وقتی خانه دار شدم ماه های اول اقدام پریودم تا 10 روز عقب میزد بعد پروژسترون خوردم و شد 4 یا 5 روزه مثله زمان قبل ازدواجم 

ماهه پیش بی سابقه 2.5 ماه پریود نشدم خیلی برام عجیب بود مشکلی هم تو شونو و آزمایش نبود

یعنی میگی دلیلش اینه که این ماه باردارم؟؟

اینو به چشمت دیدی یا تو مطالب علمی و اینترنت خوندی؟؟

ممنون من وقتی خانه دار شدم ماه های اول اقدام پریودم تا 10 روز عقب میزد بعد پروژسترون خوردم و شد 4 یا ...

عزیزم خب بی بی چک بزن خوب صبر داری🥴

اینو هم از چشمم دیدم هم از دکتر شنیدم اگه یکم بالاتر پیاما رو نگاه کنی اسی هم همین حرفو زده اونم تو ی ساعت و ی روز مشخص پری میشه

عزیزم خب بی بی چک بزن خوب صبر داری🥴 اینو هم از چشمم دیدم هم از دکتر شنیدم اگه یکم بالاتر پیاما رو ...

عزیز هنوز که 20 سیکلمه زوده برایه بی بی، دفعه ی قبل 46 روز تاخیر داشتم

دکترا که  این حرفو قبول ندارن ولی تو نی نی سایت از خیلیا شنیدم

حتما تو از ماما شنیدی 

عزیز هنوز که 20 سیکلمه زوده برایه بی بی، دفعه ی قبل 46 روز تاخیر داشتم دکترا که  این حرفو قبول ...

نه عزیزم از خوده دکتر شنیدم شما مطمئنی بااین تاخیری که داری تنبلی تخمدان نداری

نه عزیزم از خوده دکتر شنیدم شما مطمئنی بااین تاخیری که داری تنبلی تخمدان نداری

نه گلم سونو دادم هم آزمایش هیچ مشکلی ندارم فقط یک مرتبه این طوری شد برایه خودم هم خیلی عجیب بود