2777
2789
ایشالله که باردار باشی 💋

ممنون عزیزم انشالله شمام این ماه باردار باشی💖

من بیشتر واسه خاطر بچم همش بی تابی میکنه ی نی نی بیار

خودم بارداری پرخطر دارم این دردم واسه اینه یکم وزن سنگین بالا کردم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه آرزو داشتم دو قلو باردار بشم🥴 حتی الان که یکی دارم میدونم نگهداریش خیلی سخته ولی دوس دارم ...

من برعکس از دوقلو فراری بودم اسمشم میومد میگفتم وای نه خدانکنه دوقلو باردار باشم دقیقا خدا گذاشت تو کاسم

You drew stars around my scars🌙💫

تا عقب ننداختی دنبال علایم نباش ...برا من دقیقا دقیقا  مثل پریودی بود فقط در حد دو تا لکه صورتی همین 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ممنون عزیزم انشالله شمام این ماه باردار باشی💖 من بیشتر واسه خاطر بچم همش بی تابی میکنه ی نی نی بیا ...

باردار شدی همینجا خبر بده خوشحال شیم 

من ۹ روز دیگه ام تو زودتر معلوم میشه 

ولی خیلی دیر میگذره لعنتی 

من هر ماه که نمیخواستم پریودیم زود میرسید انگاری همین دیروز پریودم تموم شده ولی الان کش میاد 

من برعکس از دوقلو فراری بودم اسمشم میومد میگفتم وای نه خدانکنه دوقلو باردار باشم دقیقا خدا گذاشت تو ...

وااای میگن از هرچی بدت میاد سرت میاد فکر کنم منم باید طرز فکرمو عوض کنم شاید جواب داد😂

باردار شدی همینجا خبر بده خوشحال شیم  من ۹ روز دیگه ام تو زودتر معلوم میشه  ولی خیلی دیر ...

چشم حتما آره واقعا خییییییلی دیر میگذره نمیدونم شاید چون ماها چشم انتظاریم اینجوریه من هر روز حساب میکنم ی بار از رو قرصا ی بار انگشتی😅😂

تا عقب ننداختی دنبال علایم نباش ...برا من دقیقا دقیقا  مثل پریودی بود فقط در حد دو تا لکه صورتی ...

اره واقعا گل گفتی دیگه پیگیر علایم نمیشم 

والا من از ماه پیش اقدام شروع کردم 

ماه پیش که همه علایم بارداری داشتم توهم داشتم 

حالت تهوع داشتم زیر شکمم سفت شده بود ولی یهو بدون درد زودتر از موعدم پریود شدم خودم پشمام ریخت گفتم سقط شد 😂