2777
2789
عنوان

اگر از من بپرسند...

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 57 پست
مردها هیچ وقت نمیتوانند تنهایی یک زن رو درک کنند... چون زن طبیعتش اینه که ازش محافظت بشه، بهش محبت ...

مرد بودن و تنها زندگی کردن هم خیلی سخته! 

از اون سخت تر که بار زندگی به دوش ت باشه و آدم‌های زیادی دور و برت باشن ولی احساس تنهایی کنی! 

از تنها بودن فیزیکی صد بدتره و باید برای یه خانواده خودت روسرحال و خوشحال نشون بدی! 

بگذریم. زندگی اونقدرا روی خوش به کسی نشون نمیده ولی میگذره. باید سعی کنیم شاد زندگی کنیم و از هر لحظه شادی هامون لذت ببریم. 

مرد بودن و تنها زندگی کردن هم خیلی سخته!  از اون سخت تر که بار زندگی به دوش ت باشه و آدم‌های ز ...

نه که حرفهاتون درست نباشه...

ولی عمقققق تنهایی رو درک نکردین... چون مرد هستید و نمیدونید یک زن بخواد مردونه زندگی کنه چقدددددر سخته...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه که حرفهاتون درست نباشه... ولی عمقققق تنهایی رو درک نکردین... چون مرد هستید و نمیدونید یک زن بخوا ...

قطعا توی این دنیا و بخصوص این کشور خیلی سخته برای یک زن ، تنهایی زندگی کردن و بار زندگی رو به دوش کشیدن. 

قبول دارم. حداقل ش اینه زن به تنهایی تا آخر عمر ش میتونه یه زندگی رو یا حداقل زندگی خودش رو سر و سامان بده. ولی مرد تنها باشه زندگی ش به گند کشیده میشه...

انشالله در مسیر زندگی و آینده زندگی تون ، مسیر هموارتر و راحت تر ادامه پیدا کنه! 

سلام گلم خوبید

ببخشید من مشکوک ب سلیاک بودم

آزمایش ژنتیک دادم یک ژن مثبت شد یکی منفی

بیوپسی هم شدم ک نوشته بود پرزهای روده کوچک سالم و نرمال هستن،اما التهاب دوازدهه و معده و زخم معده دارم.

الان بنظر شما سلیاک دارم؟

دکتری ک اندوسکوپی کرد میگه نداری

اما انجمن سلیاک میگه شاید نمونه برداری با دقت نبوده چون ی ژنت مثبت شده

خواستم نظر شما رو با توجه ب تجربه ای ک دارین بدونم.ممنون

سلام گلم خوبید ببخشید من مشکوک ب سلیاک بودم آزمایش ژنتیک دادم یک ژن مثبت شد یکی منفی بیوپسی هم شد ...

آزمایش خونت چطور بوده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
Anti ttg 21بود

نمیدونم والا‌... تشخیص سلیاک در مواردی که مثل شما لب مرز هست خیلی سخته...

من نه پزشکم و نه اطلاعات تخصصی دارم. و نطرم به هیچ وجه علمی نیست.

اما خودم فکر میکنم در مجموع، با این نتایج، شما سلیاک نداشته باشی‌. اما هییییییچ علمی پشت حرفم نیست. فقط حدس است.

نمیدونم والا‌... تشخیص سلیاک در مواردی که مثل شما لب مرز هست خیلی سخته... من نه پزشکم و نه اطلاعات ...

خودمم حس میکنم سلیاک نیست،آخه من هیچکدوم از علائم شایعی ک بیماران سلیاک دارن ،ندارم،من بخاطر مسمومیت حاملگی انزیمای کبدیم بالا رفتن و الان بعد چهار سال هنوز پایین نیومدن ،در واقع نسبت ب بعد زایمانم اومدن پایین اما هنوزم یکم بالا هستن،دیگه برا پیدا کردن علت بالا بودن انزیم های کبد این آزمایش ها رو برام نوشتن،هنوزم معلوم نیست علتش چیه ،خسته شدم از بس رفتم دکتر و آزمایش

سلام عزیزم 

خیلی وقت هستش میشناسم تون 😍🙏

یک پیشنهاد یا یک توصیه دارم .لطفا در تاپیک اوپرا جواب اون کاربر را ندین .

کلا مشکل داره و وقتت تلف میشه .

همون طور که کامنت هاش را رویت کنی متوجه میشی .پس وقت اصلا نذار ❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم  خیلی وقت هستش میشناسم تون 😍🙏 یک پیشنهاد یا یک توصیه دارم .لطفا در تاپیک اوپرا ج ...

سلام. ممنون. قبل لز دیدن پست شما هم، همین قصد رو داشتم.

سلام عزیزم دیدم پستمو لایک کردی خیلییی وقته انلاین نمیشی دلم برات یه ذره شده دورت بگردمممم 🩷🩷 خوب ...

سلام عزیز دل... من بجا نمیارم... ببخشید گیج شدم...

الحمدلله بد نیستم. شکر خدا

مردها هیچ وقت نمیتوانند تنهایی یک زن رو درک کنند... چون زن طبیعتش اینه که ازش محافظت بشه، بهش محبت ...

دوست قریمی جون این چند ماه از زندگیا چیزایی شنیدم باور کن بعضی وقتا تنها موندن سگش شرف داره به مرد بی شرفه احمق دختر همسایمون دخترجوون ۳۲ سالشه با شوهرش دعوا کردن یا چی نمیدونم سکته کرده دهنش کج شده اونیکی شوهرش و منشیشو تو شرکت بد جور دیده و.... 

من خودم مجردم سنمم کمه اگه یادت بیاد یکم درباره ی شرایطم باهات حرف زدا بودم ولی  واقعا به این نتیجه رسیدم تنهایی همیشه هم بد نیست 

سلام عزیز دل... من بجا نمیارم... ببخشید گیج شدم... الحمدلله بد نیستم. شکر خدا

راست میگی 🥺🥺🥺

من گفته بودما پدر مادرم ۲۰ سال بچه دار نشدن تو ۴۲ سالگی مامانم من به دنیا اومدم و... 

بازم یادت نیومد 😩