2777
2789
عنوان

اگر از من بپرسند...

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 57 پست
راست میگی 🥺🥺🥺 من گفته بودما پدر مادرم ۲۰ سال بچه دار نشدن تو ۴۲ سالگی مامانم من به دنیا اومدم و. ...

آهاااا بله یادم اومد. حالت خوبه عزیزم؟ روزگارت چطوره؟

راستی احتمالا ازت پرسیده‌ام ولی جوابت یادم رفته... از تفاوت سنی‌ات با مادرت ناراضی هستی یا نه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آهاااا بله یادم اومد. حالت خوبه عزیزم؟ روزگارت چطوره؟ راستی احتمالا ازت پرسیده‌ام ولی جوابت یادم رف ...

خوشحال شدم که یادت اومد 🥹🥹سلامتی قربونت بشم میگذرونم دیگه 

راستش عزیزم مادر من به شدت ادم عاقل و محترمیه یعنی تو مدرسه تو جلسات تو همه چیز این سنگین و باسواد بودن مادرم همیشه معلوم بود همیشه شاگردا معما از مامانم خیلی خوششون میومد چون هم شیک پوشه هم میدونه چی رو کی بگه هم کلی به خودش میرسه ولی عزیزم دیدن این که داره پیر میشه اذیتم میکنه البته خب هر سنی که بچه دار میشد بالاخره قرار بود پیر شه دیگه یه چیز عادیه و این که عزیزم از اینده میترسم مسترسم عمرشون کفاف نده که ازدواجم و بچه دار شدنمو ببینن همین من مشکل دیگه ای با سن مامانم ندارم به خدا وقتی بچه بودم شکاف سنی بیش تر از ظاهر معلوم بود ولی الان نه دیگه کسی زیاد متوجه تفاوت سنی زیادمون نمیشه و این که بشه هم برام مهم نیست راستش 

البته این روزا اینقدر زیاد شده ازدواج بالای ۴۰ سال و بارداری سن بالا که دیگه برای همه یه جورایی جا افتاده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال شدم که یادت اومد 🥹🥹سلامتی قربونت بشم میگذرونم دیگه  راستش عزیزم مادر من به شدت ادم عا ...

ممنونم از توضیحاتت. خدا به مادرت عمر با عزت همراه با سلامتی و نشاط بده که با همدیگه خوشی‌های زندگی رو لمس کنید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنونم از توضیحاتت. خدا به مادرت عمر با عزت همراه با سلامتی و نشاط بده که با همدیگه خوشی‌های زندگی ر ...

مرسی قربونت بشم 

خدا برای شما هم انشاالله یه بچه ی خوشگل بده عکسشو بزارید ما هم کیف کنیم 

مرسی قربونت بشم  خدا برای شما هم انشاالله یه بچه ی خوشگل بده عکسشو بزارید ما هم کیف کنیم

ان شاءالله عزیزم. فعلا که بابای بچه هم نیست!

سلام دوست خوبم. نمیدونم منو یادت میاد یا نه. 

خیلی اتفاقی داخل یه تاپیک کاربریت رو دیدم. سالهای قبل خیلی حرفات روم اثر داشت. خیلی خوشحال شدم دوباره دیدمت. امیدوارم همیشه شاد باشی دوست خوبم.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
سلام ازتون سوال دارم

سلام. بفرمایید

شما که سلیاک دارید غیر علایم روده سوزش معده یارفلاکس نداشتید؟

معده درد داشتم کمی، رفلاکس نداشتم

آها الان که رژیمو رعایت می کنید بهترید؟

بله . الان بهترم. تقریبا تمام عوارض سلیاک رفته