مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان خانوم ها و اقایون 269 بازدید | 35 پست آقایون و خانم های سایتمیگن طلاق خیلی سخته اگه خیلی سخته چرا روزانه چندین نفر عین نقل و نبات طلاق میگیرن سر هیچ و پوچ؟تو همین جا دیدم و فهمیدم برای زنا خیلی سخت و تلخهیعنی برای آقایون هم تلخه یا آقایون واسشون مهم نیست؟فقط سوال بود برام همین آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1402/03/12 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عزرائیل۱۶ عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 1659 برا آقایون زیاد سخت نیست پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم
baranbahari0 عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 964 برا کسایی سخته ک یکی از طرفین راضی نباشه •|چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد ..:)؟• ️
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 برا آقایون زیاد سخت نیست یعنی آقایون آنقدر سنگدلن واقعا آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
عزرائیل۱۶ عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 1659 یعنی آقایون آنقدر سنگدلن واقعا من شخصا یکم سنگ دلم در حدی که مامانم میگه خیلی سنگ دلی فقط احساس ندارم همین خودم خودمو سنگ دل نمیدونم پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 واسه من سخت نبود چرا مگه دوستش نداشتی؟چرا برای مردا مهم نیست؟ آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
baranbahari0 عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 964 من شخصا یکم سنگ دلم در حدی که مامانم میگه خیلی سنگ دلی فقط احساس ندارم همین خودم خودمو سنگ دل ... شما چندسالتونه •|چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد ..:)؟• ️
عزرائیل۱۶ عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 1659 شما چندسالتونه ریا نباشه ۱۷ 😁 پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 من شخصا یکم سنگ دلم در حدی که مامانم میگه خیلی سنگ دلی فقط احساس ندارم همین خودم خودمو سنگ دل ... جسارت نمی کنم خدمتتونولی اگه تا این حد خودت و میشناسیدیگه زن نگیر چون خودش یه نوع ظلم حساب میشه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
amirali9099 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 827 چرا مگه دوستش نداشتی؟ چرا برای مردا مهم نیست؟ نه که بگمخیلی عاشقش بودم خو دوسش داشتم ولی انقد با رفتاراش عاصی کرد ک وقتی جدا شدیم حس کردم دارم تازه نفس میکشم امیرعلی ام
baranbahari0 عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 964 ریا نباشه ۱۷ 😁 خب هنوز زودک ب زن و زندگی برسیدتا اون موقع فکر نکنم این حس نسبت ب زندگی داشته باشید •|چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد ..:)؟• ️
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 ریا نباشه ۱۷ 😁 🙄🙄 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
بانوآبی عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 631 چون زندگی مسخره می گیرن فکر می کنن همه چیز بچه بازی زندگی همیشه مثل دوران نامزدی دوستی عقد وتو این دوران خود واقعی وحقیقت زندگیشون نشون نمی دن