2777
2789
عنوان

خانوم ها و اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست

خیر نه برای همه خانوما سخته نه برای همه آقایون،و بلعکس،هرکس چه خانوم چه آقا با هزارتا آرزو امید انتخاب میکنه و وارد زندگی مشترک میشه

،متارکه اصلا خوشایند نیست،فکر کن توی مسیر زندگی مشترک اتفاقایی پیش میاد که مسیر عوض میشه و سرنوشتا تغییر میکنه،خب قطعا خوشایند نیس وضربه های خودشو برای هردوجنس داره،مثل یه پروژه نیمه کاره میمونه که وسط اش به دلایلی نیمه میمونه،اما کسی که صبورتر بوده سعی کرده بسازه و کنار بیاد و مظلوم واقع شده بعد از متارکه زندگیش به خوبی تغییر میکنه،اما کسی که باعث این جدایی بوده قطعا باید تاوان بده،،،،،گاها توی زندگی آدم توی شرایطی قرار میگیره که بدترین انتخاب واسش بهترین انتخاب میشه،،،نمیتونیم هیچکسی رو قضاوت کنبم چون هیچچچی نمیدونیم

این موضوع خودش یه قصه دراز داره اگر کلی بخوام بگم بستگی به موقعیت ادما داره که سخت باشه و بگذره یا راحت؟ 

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این موضوع خودش یه قصه دراز داره اگر کلی بخوام بگم بستگی به موقعیت ادما داره که سخت باشه و بگذره یا ر ...

نه تا بوده من اینجا دیدم برای زنا خیلی سخته

ولی برای آقایون عین آب خوردن می مونه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نه تا بوده من اینجا دیدم برای زنا خیلی سخته ولی برای آقایون عین آب خوردن می مونه

برای یه عده ادمهای عیاش بله عین آب خوردنه اما ادمی که شعور داشته باشه قطعا بدوووووووووون بسیار براش مشکله 

این هم زن و مرد نداره هر دو اسیب میبینن  

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹
برای یه عده ادمهای عیاش بله عین آب خوردنه اما ادمی که شعور داشته باشه قطعا بدوووووووووون بسیار براش ...

خیلی بده متاسفانه😒

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست